ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΤΙΚΟ ΣΕΞ

 

Δεν έχεις να φάει. Θα σκοτώσει. Αν όχι κάποιον, τότε θα τελειώσει τον ίδιον τον εαυτό του. Θα αυτοκτονήσει. Δεν καθαρίζει διαφορετικά ο άνθρωπος με την πείνα διαρκείας.

Είναι ασύλληπτα κι όμως ολότελα ανθρώπινα αυτά που τελικά είναι ικανός να φθάσει να διαπράξει κανείς όταν δεν έχει να φάει. Ξεπερνάει την κόκκινη γραμμή. Αυτή που βάφεται με αίμα.
Γυναίκες παντρεμένες εκπορνευόντουσαν, ζητάγανε δουλειά σε μπουρδέλα κυριλάτα επειδή η οικογένεια οικονομικά ήταν σασί. Φόροι, χαράτσια, δάνεια, λεφτά για το σήμερα, και από την άλλη ο σύζυγος απολυμένος. Υπάρχει και κάποιο άλλο ''σωσίβιο'' εκτός από την πορνεία; Οι κλοπές. Οι ληστείες.

Πηγαίναμε στην Ουκρανία, πριν γίνει η αλλαγή στην τότε Σοβιετική Ένωση και με την άδεια του μπαμπά η κόρη ερχόταν για λίγα ρούβλια. Η πείνα. Η ανέχεια. Το πιο σίγουρο διαβατήριο στο ταξίδι για την εξαθλίωση.

Και ήρθε το πράμα ξαφνικά και στην Ελλάδα. Μέχρι που οι μπάτσοι του τμήματος Ηθών έπιαναν τσακωτούς τον «νταβατζή με την αδήλωτη πόρνη» με την εξής απαραίτητη διευκρίνιση στην αναφορά. Ο άνδρας ήταν ο σύζυγος της πόρνης και την περίμενε να τελειώσει με τον πελάτη σε δωμάτιο του Χίλτον. Ένα ζευγάρι δυστυχισμένων, θύμα της οικονομικής κρίσης.
Η οικονομική κρίση και τα μνημόνια πέρασαν. Έχουν ξεχαστεί πια... Και τα ρεπορτάζ καθημερινά τι μας λένε; Η πορνεία δεν πεθαίνει. Είναι ζωντανή σ' όλους τους καιρούς, και την υπηρετούν και άτομα χωρίς να καίγονται οικονομικά, μάλιστα και σε εποχές ανάκαμψης. Γιατί; Ερώτημα με την πιο εύκολη απάντηση. Υπάρχει κόσμος, πολύς κόσμος που βολεύεται με το πληρωτικό σεξ.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΩ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ