ΔΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...

 
Η κυρία είναι 54 χρονών και έχει αποφασίσει να σκορπίσει την προσωπική της περιουσία σε φιλανθρωπίες. Έτσι δίνει σε διάφορες οργανώσεις, δεξιά κι αριστερά, ίσως διότι έχει καταλάβει πως όσα περισσότερα χρόνια ζήσει είναι αδύνατον να τα φάει όλα. Στο φινάλε ποιος ηλίθιος υποστηρίζει χωρίς να κινδυνεύει να φάει τις μάπες του, ότι κάποιος χοντροκονομάει διότι έχει ανάγκη τα πολλά πακέτα; Ή για να τα πάρει μαζί του στον άλλον κόσμο.
Η πρώην, λοιπόν, σύζυγος του πλουσιώτερου ανθρώπου σήμερα στον πλανήτη, η Μακένζι Σκότ είναι Νο 22 στη λίστα των πλουσιωτέρων στη γη, με 38 δις δολάρια στην άκρη, έχει αρχίσει να χαρίζει, να χαρίζει, να χαρίζει... Το όριο της της είναι τα μισά απ' όσα έχει. Ο καθένας, άλλωστε, δίνει όσα έχει ή όσα έχει διάθεση να δωρίσει. Στη φώτο, Μακένζι και Μπέζος όταν ήταν ζευγάρι.
Λένε πως σεξουαλικά είναι υπερδραστήριος ό και επιχειρηματικά δαιμόνιος και ανήσυχος. Ο Τζεφ Μπέζος ήταν σχεδόν νεκρός σεξουαλικά και το 2019 χώρισε την Μακένζι όταν γνώρισε την 54χρονη πλαστική γκόμενα Λωραίν Σάντσεθ. Την έχει για να επιδεικνύει την αγριογκόμενα Σάντσεθ ο Μπέζος με προσωπική περιουσία 200 δις. Η Μακένζι παντρεύτηκε το 2012 τον καθηγητή των παιδιών της και μετά από ενάμισυ χρόνο του έδωσε απολυτήριο. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΠΕ 3 ΕΚ. ΤΟ... ΜΗΝΑ, ΜΟΝΟΝ!