ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! -6

 
Ο Ντόναλντ Τραμπ “βάζει χέρι” στα κυλοτάκια ακόμα και άγνωστων του γυναικών, γι’ αυτό τον ξεφωνίζουν στην Αμερική. Άμα λάχει ”χέρι βάζουν” και οι Έλληνες πρωθυπουργοί, χθες και προχθές, ίσως και σήμερα, μάλιστα σε απαγορευμένα μέρη. Στον κουμπαρά των παιδιών της Ελλάδος, για να πληρώνει η κυβέρνηση τους παππούδες της χώρας.

 

Τι να κάνει ο πρωθυπουργός μας, όταν είναι άχρηστος; Όταν, δηλαδή, είναι στην κυβέρνηση και είναι ανίκανος να παράγει λεφτά. Να βάλει μπρος στην εθνική οικονομία και να έχουμε μια ζωντανή μια ελπίδα ζωής.

 

Ο Τσίπρας θα έσχιζε τα μνημόνια, δεν θα πετσόκοβε μισθούς και συντάξεις, δεν θα έβαζε κι άλλους φόρους, και τελικά υπέγραψε ένα ακόμα μνημόνιο. Αν και με τον Μητσοτάκη την βγάζουμε με τα βερεσέδια από τους ξένους, βράσε όρυζαν. Και αν τα φέρνει δύσκολα ο πρωθυπουργός, προκειμένου να μη βάζει κι’ άλλους φόρους, πάει στην πιο εύκολη λύση, δηλαδή δανείζεται απ' έξω.
 
Τα δανεικά δεν τα ξέρεις στην ώρα τους, ούτε σου λέει κάτι ο πρωθυπουργός. Τα αγγούρια στα σωτάρουν όταν φτάσουμε στο αμήν .

 

 

Τι να τον κάνω έναν πρωθυπουργό, π.χ. σαν τον Τσίπρα, να μιλάει για... συνέπεια και να αγνοεί τις δεσμεύσεις του, τις εξαγγελίες του. Και να αποφασίζει πράγματα που δεν έχει...υποσχεθεί; Δεν ήταν στο κυβερνητικό ...πρόγραμμα του Σύριζα να βάλουν χέρι στα αποθέματα των ασφαλιστικών ταμείων, στον “κουμπαρά” που λέγαμε, για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις συντάξεις και τις όποιες άλλες υποχρεώσεις..
Διαβαστε ακομα:

ΔΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...