ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 
Η Αμερική του Μπάιντεν πούλησε όπλα στην Ουκρανία. Τι μας λες, ρε! Οι ΗΠΑ είναι αυτές που είναι, είτε έχει πρόεδρο τον Μπάιντεν, είτε κάοιον άλλον. Μαγκιά της. Πλανηταρχία είναι και κοιτάει τα συμφέροντα της. Το ίδιο και η Ευρώπη. Ο καθένας κάνει το ίδιο, στα μέτρα των δυνατοτήτων του. Το συμφέρον. Μόνο αυτό.
Η καλή Ευρώπη του σήμερα, όχι η Ευρώπη των εγκληματικών οργανώσεων, τότε που κουμάντο έκαναν οι βασιλιάδες και το παπαδαριό, έχει ανοίξει τις αγκάλες της στους πρόσφυγες. Μάλιστα. Η καλή Ευρώπη της δημοκρατίας κι όχι των σταυροφοριών, της αποικιοκρατίας και των αντιλαϊκών καθεστώτων, δείχνει ανθρωπισμό, φιλανθρωπία, αλληλεγγύη, όπως τα λένε, στους πρόσφυγες. Μάλιστα.

Εάν η καλή Ευρώπη δεν ένοιωθε τις ενοχές του παρελθόντος της, αν έκλεινε τα σύνορα στους πρόσφυγες, τότε οι ΔΕΚΑΔΕΣ, οι πολλές δεκάδες χιλιάδες π.χ. Σύροι δεν θα εγκατέλειπαν τη χώρα τους. Θα υποχρεωνόντουσαν να πολεμήσουν, με συνέπεια να είχε τελειώσει μια ώρα αρχύτερα ο εμφύλιος πόλεμος.

Οι ΗΠΑ τι βιόλα κοπανάνε εδώ και 35-45 χρόνια στις πατρίδες των προσφύγων. Να δούμε τα πράγματα με σκέψη καθαρή και ο καθένας, με βάση τα γεγονότα, βγάζει τα συμπεράσματά του. Ό,τι κατεβάζει η κούτρα του. Αναφέρω μόνο ένα. Πριν από δέκα χρόνια ακριβώς το λεγόμενο Ισλαμικό κράτος, οι τζιχαντιστές του ISIS καταλαμβάνουν την Μοσούλη, τη μεγαλύτερη μετά την Βαγδάτη πόλη του Ιράκ. Στο γνωστό παιχνίδι του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ και ο Ομπάμα, βαράει με τα αεροπλάνα.

Ώπα, ρε! Γιατί, μίστερ πρέζιντεντ, μπερδεύεσαι σε ξένα χώματα; Δεκάδες χιλιάδες αεροπορικοί βομβαρδισμοί και απίστευτο μπάτζετ ξοδεύει το αμερικάνικο δημόσιο για να περιορίσει τους... τζιχαντιστές. Και κάνει μια τρύπα στο νερό. Άστο αυτό.

Όχι, δεν το αφήνω! Ποιος ο λόγος η υπερδύναμη, η πλανηταρχία να σκορπάει δις δολάρια σ' ένα πόλεμο για τον οποίον, πάλι(!) αδιαφορεί αν θα τον κερδίσει. Και τι έχει να πει η Αμερική, του Μπους, του Ομπάμα, του Τραμπ, του Μπάιντεν, για τους τζιχαντιστές, οι οποίοι και «προπονούνται» στον πόλεμο, και ξεσκίζουν εκατομμύρια δολάρια από το λαθρεμπόριο πετρελαίου, από την αρχαιοκαπηλία κι ένα σωρό άλλα νταηλήκια σ' όσες περιοχές ελέγχουν στρατιωτικά.

Μετά τη Μοσούλη το ισλαμικό κράτος κατέλαβε και την πόλη Σιντζάρ. Με συνέπεια να ξεριζωθούν 130.000 Κούρδοι. Μαγκιά.

Χιλιάδες(!) νέοι από τη Δύση, από την Ευρώπη πάνε με τη δική τους βούληση και στρατολογούνται στους τζιχαντιστές. Για λόγους ιδεολογικούς αλλά και της κονόμας. Έχουν το μισθό τους, τα σέα τους και τα μέα τους, και κυκλοφορούν με τη μαγκιά τους. Τη βρίσκει φίνα κάποιος, ρίχνει ένα τηλέφωνο στο φιλαράκι του, «Κόπιασε κι εσύ, κατά Ιράκ μεριά».

Εμφύλιος στο Ιράκ, εμφύλιος στη Συρία, οι βάρκες και με μποφώρια κουβαλάνε αβέρτα κουβέρτα πρόσφυγες. Όλα λες... προγραμματισμένα, και η συνέχεια του έργου.
Διαβαστε ακομα:

ΚΟΒΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟ... ΣΗΡΙΑΛ