ΠΕΟΣ, ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟ!

 

-Και μετά τι έγινε, ρε...
''... Μετά μου ξεκούμπωσε το παντελόνι, με μια γλυκειά αναπόληση στα μάτια της...'' λέει το ένα από τα τρία αγόρια που μια πανσέληνη κάνουν συμπόσιο σεξουαλικών αναμνήσεων, από τις προσωπικές τους εμπειρίες.

-Και μετά; Τι έγινε μετά, ρε;..., επιμένει ο Αλέξης να ακούσει τη συνέχεια από τον Βλάση που αυτή τη νύχτα έχει σειρά να περιγράψει το πιο σπέσιαλ ερωτικό του σμίξιμο, κι αυτός αναθυμάται μιά ιστορία του με κυρία 12 χρόνια μεγαλύτερή του.

''... Φίλησε τον αφαλό μου στην αρχή, πριν κατεβάσει το παντελόνι μου. Με κύτταξε λάγνα στα μάτια και με τρεμάμενα χείλη, όπως σας το λέω, δεν είμαι υπερβολικός, μου ψιθύρισε...''

-Τι σου ψιθύρισε, ρε;..., δεν τον αφήνει να κάνει διακοπές στην περιγραφή του ο τρίτος της παρέας, ο Διονύσης.

''... Πως όταν είδε, με σχεδόν αλλοίθωρα μάτια, το φουσκωμένο μέσα στο σλιπ, αισθάνθηκε σύγκορμη ένα μυστήριο, κάτι παράξενο και αισθησιακό, γι’ αυτά που βρισκόντουσαν στα αχαμνά μου... Και μετά, κράτησε στη φούχτα της το μικρό βάρος που σκέτο καυτό σίδερο ορθώνονταν μπροστά στο πρόσωπό της...''

«Βλάση, τούτο το μωράκι, που πάλλει μέσα στη παλάμη μου, θέλει να ζεσταθεί κι άλλο στο κόρφο της μαμάς του...» μου είπε, εννοούσε το αιδοίο της.

Ο Βλάσσης έφερε το χέρι του στο πέος λέγοντας στα δυο φιλαράκια του: «Θα ‘θελα να ήταν κόκκαλο μόνο, να μην πέφτει ποτέ...»
- Εγώ θα ήθελα να τον έχω διπλό, όπως το καγκουρώ, έβγαλε το παράπονό του ο Διονύσης.
- Συμφωνώ, συμπλήρωσε ο Αλέξης, ας είχα δυο, και να μου λείπανε τα τέσσερα πόδια.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί το γυναικείο στήθος μαγνητίζει το αρσενικό μάτι