ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΘΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥ

 

Σα να του βάζει κάποιος δάκτυλο από πίσω, μάλιστα δημοσίως, είναι για τον γκραν σουξέ επώνυμο όταν εκδοθεί ένταλμα να τον χώσουν φυλακή. Όσο τσαμπουκαλεμένος κι αν είναι ο δικός σου θα του φύγουν επιτόπου όλα τα ψιλά και τα χοντρά. Δεν υπάρχει χειρώτερη ξευτύλα αν τον μαζέψουν.

Καμμία σχέση να απλώσει χέρι το κράτος να του πάρει τα μισά λεφτά. Αυτό αντέχεται. Όχι το άλλο, να τον κάνουν Μπέο και Ψωμιάδη. Εκεί ο δικός σου έχει τελειώσει. Γιατί;

Γνωρίζει ότι στο υπόλοιπον του βίου του θα σέρνει από πίσω την πιο βαρειά κατάρα. «Να, ο τάδε, που έχει κάνει φυλακή» θα ψιθυρίζουν όλοι πίσω από την πλάτη του.

Κουρσεβέλ, Γαλλικές Άλπεις. Στο πρώτο «πάτωμα» του βουνού, ύψους 850 μέτρων, Hotel «Biblos», όπου απαγορεύεται η είσοδος στον όποιον έχοντα ελληνικό διαβατήριο. Πριν 20 χρόνια τα δύο αγόρια Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία με δύο 16χρονους φίλους τους, αραπάκια, γόνοι των ιδιοκτητών της Aramco, μπούκαραν σε πάρτυ γιορτινό και το έκαναν λορδεμπού μ’ ένα σπρέυ. Ρίχνανε ένα αφρώδες υλικό στις τουαλέτες και τα μαλλιά των κυριών.

Δεύτερο στεσιόν, στα 1750μ., άλλο Hotel εκεί. Τρίτος όροφος, στα 3000μ. και δίπλα στο Hotel ανάμεσα στα σύννεφα αεροδιάδρομος για μικρά αεροπλάνα και ελικόπτερα. Εκεί ειδοποίησε το ζευγάρι το λαμόγιο από το παραδικαστικό κύκλωμα. Θα βγει φιρμάνι να σας πιάσουν, ο Κοντομηνάς θα πάει Ιατρικό Κέντρο, ο Φιλιππίδης θα φύγει στο εξωτερικό, πρώτα στο Κρυονέρι.

Άντρας και γυναίκα στο λαμόγιο: Κονφιρμάρισε τη δουλειά, εμείς δεν είμαστε κακά παιδιά, να επιστρέψουμε τίποτα ψιλά, μόνο φυλακή δεν μπαίνουμε.

Το λαμόγιο βρήκε τοίχο. Επιτόπου το ζευγάρι ήταν ήδη στην επιστροφή για το Λονδίνο, στη βάση τους, όπου εκεί δεν υπήρχει ασφάλεια, όμως. Γι’ αυτό εξαφανίστηκαν στο Καράκας της Βενεζουέλας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Φιλιππίδης δεν θέλει να τον «επιστρέψουν»