ΤΟ ΡΑΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟΝ GAY ΙΕΡΕΑ

 

Το φτωχό μου το μυαλό έχει την λύση να μη ξευτυλίζεται το παπαδαριό που εκτρέπεται σε σεξουαλικές απρέπειες. Μιλάμε σοβαρά, κάποια πράγματα δεν τα αντιμετωπίζουμε με τα κύριε ελέησον και τα σταυροκοπήματα. Όταν ο άλλος για να κρύψει τη σεξουαλικότητά του φοράει το ράσο είναι η αφέλεια να περιμένεις το εκκλησιαστικό ένδυμα να τον εμποδίσει.

Μιλάει η σάρκα, η επιθυμία της σάρκας, αλλά και η σκέψη η σεξουαλική. Μη λησμονούμε ότι ο ομοφυλόφιλος είναι περισσότερο ερωτικό ζώο από τον ετεροφυλόφιλο.

Δεν τελειώνει αυτή η ιστορία με τους κληρικούς  που αφηνιάζουν, μάλιστα την πέφτουν σε παιδιά. Προχθές το Βατικανό υποχρεώθηκε να ομολογήσει ότι αποσχημάτισε 400 ιερείς μόνον τη διετία 2011-12. Τους καθαίρεσε, τους ξήλωσε, μετά από καταγγελίες των θυμάτων.

Εγώ, λοιπόν, έχω τη λύση. Παλαιολιθικός, αλλά… έγκυρος ο τρόπος να αποδειχθεί αν κάποιος άνδρας έχει χρησιμοποιήσει την οπισθία οπή. Δεν τον βάζεις στο μαγαζί, δεν του δίνεις φανέλλα, ράσο θέλω να πω, αν ο υποψήφιος είναι… ανοικτός.

Αυτός είναι ο σίγουρος τρόπος για να μη διασύρει το ράσο. Να το αποφασίσουν στο Βατικανό, αλλά κι όλα τα θρησκευτικά δόγματα. Όχι κατόπιν εορτής να τρέχουν να μαζεύουν τα αμάζευτα.

Διαβάστε ακόμα:

Το ράσο κρύβει τον gay