ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ - ΣΑΜΑΡΑ

 

Ανοησίες είναι αυτά που κυκλοφορούν ότι ο πρωθυπουργός ψάχνεται να τα βρει με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και γι’ αυτό τακιμιάσαν ο αδελφός του Αντώνη Σαμαρά με τον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Μη δούνε «κάτι» και ατάκα και επιτόπου οι περπατημένοι της πιάτσας βγάζουν το συμπέρασμα τους.

Πραγματικά ήταν έκπληξη να «διπλαρώσει» τον Δημήτρη ο Αλέξανδρος Σαμαράς, πρόεδρος του ελληνικού Δ.Σ. (υπάρχει και αμερικάνικο στην Ελλάδα) Κολλεγίου Αθηνών, αλλά και πρόεδρος των Ελλήνων αποφοίτων του Χάρβαρντ. Το παλληκάρι, λέω για τον αδελφό του πρωθυπουργού, είναι ελαφρών βαρών, ψιλοασόβαρος και δεν κάνει για τέτοιες «αποστολές» που του χρέωσαν.

Στο φινάλε τι να βρει ο Σαμαράς με τον γιο του φαρμακοβιομήχανου Γιαννακόπουλου; Ο αδελφός του, που είναι αρχιτέκτων, πιθανόν να ψάχνεται για τίποτα κατασκευαστικές μπίζνες στην περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κυκλοφόρησε και το άλλο. Η άλλη μπούρδα. Ότι από πλευράς Σαμαρά έγινε προσπάθεια να αποκατασταθούν οι σχέσεις του εξ απορρήτων συνεργάτη του πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ό, τι θες ακούς. Επειδή ο λόγος που απεχώρησε, που παραιτήθηκε από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό ο Μπαλτάκος ήταν ο υιός του Παύλου Γιαννακόπουλου. Αν είναι δυνατόν. Από την εφημερίδα «Πράσινη» ενοχλούσε τον Μπαλτάκο και την γυναίκα του.

Διαβάστε ακόμα:

Λογοκρισία στο τι είπε ο Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ