ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ

 

Δεν χρειάζεται να είσαι πτυχιούχος της σχολής της Μοσάντ και της KGB για να θεωρήσεις σα δεδομένο ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείας πριν κτυπήσει. Βέβαια, είναι σίγουρο ότι θα κτυπήσει.

Πρέπει να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα ότι την κοπάνησε για να εξαφανιστεί. Η επαναστατική του συνείδηση δεν τον άφησε ήσυχο και στα χρόνια της φυλακής έχει παραφανατιστεί. Δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία μετά την απόφασή του να «αποφυλακιστεί», όσο και το μανιφέστο που δημοσιοποίησε. Το πράμα μιλάει μόνο του.

Δεν ξεχνάμε ότι ο Χριστόδουλος ήταν μέλος της 17 Νοέμβρη. Άρα, απόλυτα εκπαιδευμένος και σα σκοτώστρα και σα συνωμότης. Όσο κι αν διαβαστεί ακραίο οι μπάτσοι είναι τσικό σε σύγκριση με τους παικταράδες της 17 Νοέμβρη, στον τρόπο δράσης.

Στον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη απαγορευότανε το λάθος. Μη λησμονούμε ότι όλα ξεκίνησαν για να τους συλλάβουν μετά από το λάθος του Σάββα Ξηρού, που μπέρδεψε τα καλώδια και έσκασε ο πυροκροτητής, όχι η μπόμπα που λένε οι άσχετοι. Αν έσκαγε η μπόμπα στα χέρια του αγιογράφου θα ήταν γεμάτος τρύπες.

Δυο λάθη έκανε πράγματι η 17 Νοέμβρη, όμως λόγω μαλακίας της ελληνικής αστυνομίας δεν τα εκμεταλλεύθηκαν για να τους έπιαναν ενωρίτερα. Τέλος πάντων, ο Χριστόδουλος όσο κι αν είναι, που είναι, αποφασισμένος να βαρέσει, το κτύπημά του θα είναι σχεδιασμένο στον πόντο.

Διαβάστε ακόμα:

Σκοτώνουν κάποιον οι τρομοκράτες αφού τον «δικάσουν»