ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΩΛΑΝΤ

 

Είναι αδιανόητο να διακόψει ο οποιοσδήποτε για οποιονδήποτε λόγο τον πρόεδρο των ΗΠΑ όσο διαρκεί η συνάντησή του στον Λευκό Οίκο μ' έναν αρχηγό κράτους. Ακόμα και με τον πρωθυπουργό μιας μικρής χώρας, Σαμαράς είναι αυτός ή, Μπορίσωφ. Θεωρείται ασέβεια προς τον φιλοξενούμενο να τηλεφωνήσει η ιδιαιτέρα ή, ένας σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, για να του γνωστοποιήσει κάτι.

Η Μισέλ το έκανε. Ομπάμα και Ωλάντ συζητούσαν για τα πυρηνικά και η σύζηγος του Ομπάμα τον κάλεσε στην προσωπική του, στην οικογενειακή του γραμμή για να του πει ότι η μικρή του κόρη ανέβασε πυρετό.

Η Μισέλ είναι εκτός ελέγχου. Ειδικά αυτό το στόρυ με την Μπιγιονσέ την έχει τσακίσει. Νοιώθει ντροπιασμένη. Τις τελευταίες ημέρες, μετά την κηδεία του Μαντέλα φέρεται ολότελα προσβλητικά στον άνδρα της, χωρίς να υπολογίζει τίποτα.

-Συγνώμη Φρανσουά..., η γυναίκα μου μου έχει σπάσει τα νεύρα, δεν ξέρω τι να κάνω.

Στην ατζέντα είναι να συζητήσουν και το ζήτημα αιχμής που αφορά το περιβάλλον, την μόλυνση του πλανήτη, το φαινόμενο του θερμοκηπίου από την υπερβιομηχανική παραγωγή των ισχυρών κρατών. Είναι ο πλανητάρχης και ο εκπρόσωπος της Νο2 δύναμης της Ευρώπης, της Γαλλίας. Και η κουβέντα κύλησε στις γυναικοδουλειές. Στις γκομενοδουλειές.

“Χώρισέ την, αν σου κάνει δύσκολη τη ζωή...” συμβούλευσε ο γυαλάκιας τον Ομπάμα.
-Μια κουβέντα είναι αυτή, το ξέρεις ότι δεν γίνεται. Εσύ, Φρανσουά, την σούταρες τη δικηά σου διότι άλλο Γαλλία και άλλο Ηνωμένες Πολιτείες. Ποτέ στην Ιστορία Αμερικάνός πρόεδρος δεν τόλμησε να πάρει διαζύγιο. Ποτέ.

“Εγώ γι' αυτό δεν παντρεύομαι..., παιδιά θα κάνω με την κυρά, στεφάνι δεν φοράω, Μπαράκ. Και με την καινούργια, την Ζουλί δεν θα παντρευτώ...”.

Καιρός, όμως, να συνεχίσουν την κουβέντα τους Ωλάντ και Ομπάμα, για τον κωλοπαιδαρά τον Πούτιν, που το έχει παραξηλώσει. Μετά από ενάμισυ δευτερόλεπτο πάλι ντριν το τηλέφωνο. Ήταν η προσωπική γραμματεύς της Μισέλ, να αναγγείλει στον πρόεδρο των ΗΠΑ ότι το βράδυ η σύζυγός του θα βγει για φαγητό με τον Τζωρτζ Κλούνυ.

Διαβάστε ακόμα:

Επνιξαν την είδηση του αιώνα