ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

 

Τι να τον κάνεις τον ένοχο χωρίς τα λεφτά που βούτηξε; Ιμάμ μπαϊλντί, μουσακά ή, στιφάδο. Το ζήτημα είναι να μαγκώσεις τον Τσοχατζόπουλο, τον Φιλιππίδη, τον Γριβέα, τον Λαυρεντιάδη, γράφω έτσι κάποια ονόματα που κατηγορούνται, και να τους πάρεις πίσω τα πακέτα.

Αν, λοιπόν, όλοι αυτοί που κατηγορούνται αποδειχθούν ότι ξέσκισαν, τι σου προσφέρουν στη φυλακή χωρίς να έχουν επιστρέψει τα κλεμένα, έστω, ρε, τα μισά. Τι, δηλαδή; Και σου κόστισαν με τις αρπακτές τους και από επάνω για χρόνια να τους ταϊζεις στη φυλακή. Και να είσαι υπερήφανος μαλάκας που συνέλαβες τον ένοχο, που θριάμβευσε η δικαιοσύνη.

Μαθαίνει ο βαψομαλλιάς στην Κύπρο ότι θα πέσει κούρεμα στις καταθέσεις, λέμε αυτό που έγινε, λέμε κάτι άσχετο, μη λέμε μόνον σχετικές ιστορίες, και σηκώνει τα δικά του λεφτά, αλλά και στέλνει το μπιλιετάκι με περιστέρι σε κάποιες ισχυρές οικογένειες στην Ελλάδα, όπως και σε εφοπλιστές στο Λονδίνο.

Σήμερα κάνεις banking και μέσω internet. Γνωστό. Δεν σηκώνεις, όμως, όσο χαρτί θέλεις από το δικό σου λογαριασμό. Εκτός κι αν ενημερώσεις μέσω σίτυφον ότι παραμύθι φούρναρης για λόγους υγείας, φιλανθρωπίας, Ερυθρού Σταυρού και λοιπών αναγκών.

Ο άλλος ήξερε τι έπρεπε να κάνει, όπως γιατί θα αρνούνταν το σύστημα τις εντολές του μέσω internet. Γι' αυτό τα λεφτά έκαναν φτερά.

Διαβάστε ακόμα:

Παραγγελιά της ταφόπλακας πριν ακόμα πεθάνουν