ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ Η ΣΤΑΡ

 

Γυμνή εμφανίστηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον σε ταινία, “Κάτω από το δέρμα” λέγεται. Δεν μου λέει τίποτα η κυρία και το γυμνό της δέρμα, ακόμα και στα απόκρυφα σημεία, όπως δημοσιεύτηκαν σχετικές φωτογραφίες.
Αν μιλάμε για το γυναικείο κορμί, ευθύς εξομολογούμαι ότι δεν είμαι γυμνιστής. Ασφαλώς και είμαι υπέρ του γυμνού, αλλά δεν θέλω να το βλέπω όλο χύμα μπροστά μου. Όχι, κύριε. Είπαμε. Δεν είμαι γυμνιστής, δηλαδή εκείνος που έχει πάθει “ανοσία”, και με το δικό του και με το ξένο σώμα. Ούτε το αποστρέφεται, ούτε τον φαντασιώνει ένα άλλο ξένο κορμί. Γιατί; Επειδή είναι γυμνιστής.

Εγώ δοξάζω το σώμα που, όπως έλεγε ο Νίτσε, είναι πιο έξυπνο από το πνεύμα. Οι χριστιανοβαρεμένοι λένε ότι το πνεύμα μετράει, όχι το σώμα.Άλλη κουβέντα αυτή, την αφήνουμε διότι εύκολα θα μας στείλει στο λαβύρινθο για να πιάσουμε τον ταύρο από τα κέρατα. Κομένη, λοιπόν.

Η κυρία Scarlett Johansson, που από μωρό δεν έχει σταματήσει να γυρίζει ταινίες, ποτέ τόσες πολλές κάποια άλλη στην ηλικία της, είπε ανοησίες περισσότερο για να προμοτάρει την υαινία, παρά για να εκφράσει τις δήθεν προσωπικές της αγωνίες. Ότι ήταν τρακαρισμένη που υποχρεώθηκε να παρουσιαστεί ολοτσίτσιδη στις κάμερες και το κινηματογραφικό συνεργείο.
Σέξυ σταρ η εβραιοπούλα Σκάρλετ Γιόχανσον γεννήθηκε σα σήμερα 22 Νοεμβρίου, το 1984, και πρόλαβε να κάνει δύο γάμους ανάμεσα στις πολλές ταινίες, εμπορικές και ποιοτικές που γύρισε. Έχει όλο το πακέτο, σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Και πρόσωπο που ταιριάζει για όλους τους ρόλους, ενώ είναι αδιάφορο ότι είναι κοντή.

Διαβάστε ακόμα:

Το τετραπλό λάθος της Πάμελα Αντερσον