ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΤΟ ΣΕΞ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ»

 

Η Πρώτη Φορά. Για την γυναίκα είναι κάτι διαφορετικό, είτε κάνει σεξ στα 15, είστε στα 25 χρόνια της. Αντίθετα, για τον άνδρα μέχρι που στην πορεία της ζωής του έχει ξεχάσει ποια πήδηξε και πότε έκανε πρεμιέρα.

Έχασε, λέει, την παρθενιά της. Δεν το καταλαβαίνω. Δεν το ήθελε; Θα ήταν καλύτερα να έμενε παρθένα; Και να σκεφθεί κανείς ότι θεωρείται αντιχριστιανική, αντιθρησκευτική η απώλεια της παρθενίας, δηλαδή κάτι που έχει σχέση με το σώμα κι όχι με το πνεύμα.

Τέλος πάντων, υπάρχουν γυναίκες που ακόμα και στα 80 τους, στα 90 τους θυμούνται “την πρώτη φορά”. Πώς συνέβη. Και πώς προέκυψε, π.χ. όταν ήταν έτοιμες, όταν το αποζητούσαν, όταν τις βρήκε απρόσμενα, και η κάθε μία έχει να λέει τη δική της ιστορία. Ότι ήταν υπέροχο, φρικτό, τραυματικό, ότι διεπράχθη πρόωρα, καθυστερημένα, την πρώτη βραδυά του γάμου.

Τελικά, “η πρώτη φορά” είναι η πρώτη φορά. Και στα άτομα, αγόρια και κορίτσια, που θέλουν να μπαίνουν διαβασμένοι στη ζωή, η δεύτερη φορά είναι καλύτερη από την πρώτη. Όπως η 21η φορά πιο χορταστική από την 20η φορά. Που σημαίνει ότι η πρώτη φορά χάνει τη μοναδικότητά της, όταν ουσιαστικά μειονεκτεί σε σύγκριση με τις επόμενες φορές.

Θα βάλεις το σεξ στη ζωή σου. Στην καθημερινότητά σου. Και τίποτα άλλο δεν υπάρχει εκτός από τον έρωτα, από την ερωτική επαφή, τη σεξουαλική πράξη, που προσδίδει ποίηση στην καθημερινότητά σου. Και αφού είναι δεδομένο να αποτελεί βασικό, βασικότατο κεφάλαιο στην ύπαρξη σου το σεξ, να μην έχεις άγχος πριν το κάνεις “πρώτη φορά”.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη αλήθεια για τον εραστή