ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ

 

Δείτε το video όπου κορίτσια τραγουδούν και στη διάρκεια της καλλιτεχνικής τους δημιουργίας έρχονται σε οργασμό. Τελειώνουν κανονικά. Τραγουδούν ένα ποιοτικό κομμάτι βέβαια, περισσότερο μελωδικό, λιγώτερο ρυθμικό, και σε μια κατάσταση μάλλον αυνανισμού τα καταφέρνουν. Και να τελειώσουν κανονικά το τραγούδι και να τελειώσουν την ηδονική τους αυτοϊκανοποίηση.

Πορνό; Κάθε άλλο. Πρόσωπα σεμνά, άβαφα, και όσο κρατάει η προσπάθεια, η φωνητική και η οργασμική, ο θεατής δεν βλέπει γυμνό.

Πριν από τέσσερα χρόνια σ' ένα θέατρο στο Νέο Κόσμο έπεξε παράσταση μιάμισυ ώρα, Τετάρτες και Σάββατα, όπου δύο άνδρες και δύο γυναίκες εμφανίζονται στη σκηνή και τα βγάζουν όλα. Όλα, ξεβράκωτοι, εντελώς. Για ποιο λόγο;

Το έργο σύμφωνα με τον συγγραφέα, δεν ξέρω αν τον έπιασαν οι θεατές, διαπραγματεύεται τις σεξουαλικές απολαύσεις χωρίς εμμονές και παρεκκλίσεις. Και μετά μουσικής οι τέσσερις ηθοποιοί εκτός από τα ρούχα τους βγάζουν και τα άπλυτά τους.

Όλα για την τέχνη. Γινόντουσαν διάφορα. Η μία γυναίκα αυνανιζόταν μπροστά στον Σταυρό. Στο πρόγραμμα κάθε σεξουαλική διαστροφή, κοπρολαγνεία, νυμφομανία και βάλε. Και κάργα τα μηνύματα. Αγάπα το σώμα σου, είμαστε όλοι γυμνοί, πέτα τη μάσκα, απενοχοποιήσου. Και ωδή στο οιδιπόδειο σύμπλεγμα.

Όλα για την τέχνη. Στο όνομα της τέχνης κάθε θυσία. Ακόμα και να γίνει ρεζίλι ο καλλιτέχνης.

Διαβάστε ακόμα:

Γαμήσι πέφτει και μπροστά στον υπολογιστή