ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΣΕΞ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

 

Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράμα στη ζωή σου. Εσένα ρωτάω. Μ' εσένα κουβεντιάζω. Δεν περιμένω, όμως, την απάντηση, η κουβέντα μας πιάνει τόπο αρκεί να δώσεις την απάντηση στον... εαυτό σου. Δύσκολο;

Έτσι είναι. Άλλο συζητάω με κάποιον άλλον, με κάποιους άλλους, όπου δεν είμαι υποχρεωμένος να είμαι ειλικρινής. Το δύσκολο είναι να ομολογήσεις στον ίδιον σου τον εαυτό κάποια πραγματάκια που σε αφορούν προσωπικά. Τι ακριβώς συμβαίνει με σένα. Λοιπόν.

Για κάποιον το πιο σημαντικό πράμα είναι η ομάδα του. Συμβαίνει. Τα πάντα πάνε και έρχονται με κέντρο την ομαδάρα του. Απ' εκεί ξεκινάει, εκεί τελειώνει. Άλλος έχει πρώτο άξονα της καθημερινότητάς του τον τζόγο. Ρουλέτα, χαρτοπαιξία, ιππόδρομο, στοίχημα.

Το σεξ; Εδώ είμαστε. Ποια μπάλα, ποια μπουζούκια, ποιο σινεμά, ποια παρέα στην καφετέρια, στο στέκι, και ποιο ίντερνετ. Σεξ, αυτός είναι ο βασιληάς της ζωής για κάποιους. Και ό,τι παίζει γύρω του είναι ψιλοαδιάφορο, αν δεν μπερδεύεται στο έργο και στο σεξ. Να τη ζορίσουμε την κουβέντα, όμως.

Στη συντριπτική πλειοψηφία τους άνδρες και γυναίκες θα προτιμήσουν να κάνουν σεξ, όχι κάτι άλλο. Δεν μιλάμε για κάποιες μειονότητες που υπεράνω του σεξ βάζουν μια βραδιά μπαλέτου, το διάδρομο στο γυμναστήριο, μια βουτιά στη θάλασσα, ένα κρασί στην ταβέρνα. Κι όμως!

Ενώ ο κόσμος σ' όλον τον πλανήτη έχει το σεξ για θεό, δεν ασχολείται με το... αντικείμενο. Φοβερό! Δεν διαθέτει τον επαρκή χρόνο. Να φλερτάρει. Να κυνηγάει ερωτικούς στόχους. Περιορίζεται να μπανίζει σεξ στο σινεμά, στα μήντια, στις διαφημίσεις. Μυρωδιές σεξ.

Ναι στα φράγκα, ναι στην επαγγελματική εξέλιξη, τη φήμη, τη δόξα, όμως τι συμβαίνει; Σ' όλα αυτά ο άνθρωπος του καιρού μας ξοδεύει περισσότερη ενέργεια και σκέψη απ' ό,τι στο σεξ, που προσφέρει πνευματική και σωματική μαζί απόλαυση. Τη θέωσή του, την αποθέωσή του το άτομο τη βιώνει στη ερωτική σαρκική απόλαυση.

Έτσι είναι, ρε. Φτάνεις κάπου, υψηλά και μακριά μετά από μία τελετουργική συνουσία με τον άλλον, με την άλλη. Κι όμως! Άνδρες και γυναίκες σήμερα στερούνται το σεξ, ενώ το γουστάρουν με χίλια. Τι σημαίνει αυτό; Το πράμα μιλάει μόνο του.
Ο άνθρωπος είναι ατελής. Δεν κάνει αυτό που θέλει. Αυτό που ποθεί. Επειδή είναι ανίκανος να επικοινωνήσει με τον άλλον. Επειδή δεν ασχολείται σοβαρά στο πως θα αρμέξει σεξουαλική ικανοποίηση που θα τον στέλνει στον παράδεισο. Ανίκανος να προσφέρει ηδονή που ο άλλος, η άλλη θα την θυμάται σ' όλη του τη ζωή.

Μιλάνε οι έρευνες. Άνδρες και γυναίκες από 16 έως 44 χρονών το κάνουν 3 φορές το μήνα κατά μέσο όρο! Μόνον!!! Το πιο φοβερό είναι ότι πριν δύο δεκαετίες ερχόντουσαν σε επαφή 5 φορές.

Πού πάμε, ρε; Τους επόμενους, τους μετά απ' εμάς, τους περιμένει ο αιώνας της αγαμίας. Μέσω διαδιχτύου θα γεννιούνται τα παιδιά. Σενάριο σεξουαλικής φαντασίας.

Διαβάστε ακόμα:

Στο ευαίσθητο σημείο του αιδοίου