ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

 

Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένας ιερεύς που του άρεσαν πολύ τα αγοράκια. Για παραμυθάκι για μικρά παιδάκια είναι αυτό; Όχι, πρόκειται για ιστορία αληθινή και δυστυχέστατα όχι και μοναδική. Χιλιάδες(!) είναι οι παπάδες που είναι παιδεραστές, νοιώθουν έντονα και δίχως φραγμό τον σεξουαλικό πόθο για τα ανήλικα αγόρια. Ομιλούμεν για φαινόμενο! Για μόνιμη κατάσταση στον κόσμο των εκκλησιών, όχι μόνον μιας εκκλησίας, όχι μόνον ενός δόγματος. Οι καθολικοί, όμως, είναι οι πρωταθλητές στην εφηβοφιλία, στα φιλικά αισθήματα σεξουαλικής κακοποιήσεως νεαρών πιστών.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας παπάς που το είχε παραξηλώσει ο κερατάς, ονόματι Πήτερ Χάλερμαν.Αυτός ο Πετράν Χάλιας μετά απ’ όσα έκανε είδε την κόκκινη κάρτα. Του απαγόρευσαν να πλησιάσει αγοράκια, και τον έστειλαν για θεραπεία από την πόλη του, την Έσση, στο Μόναχο. Την εποχή εκείνη, το 1980, επίσκοπος στη Βαυαρία ήταν ο Βενέδικτος, ο πρώην Πάπας.

Στη γαργάρα και ο Βενέδικτος, άλλωστε αυτή είναι η πολιτική της εκκλησίας για τους παιδεραστές κληρικούς. Η πολιτική της σιωπής, στην πραγματικότητα η πολιτική της ενοχής, της συνενοχής.Ακόμα κι όταν έχει σκάσει ένα τσουνάμι αποκαλύψεων από ενήλικες που στα παιδικά τους χρόνια υπήρξαν θύματα ρασοφόρων κωλόμπων, είναι ελάχιστες και εξαιρετικά συγκρατημένες οι αντιδράσεις μεγαλοπαπάδων να καταδικάζουν τους συναδέλφους τους.

Ο μια φορά κι έναν καιρό Πέτρος Χάλιας μετά το τέλος της «θεραπείας» του, για να απεξαρτηθεί από το πάθος του, την κωλομπία, υποχρέωσε να του κάνει στοματικό σεξ ένα 11χρονο αγοράκι. Παίζει κι αυτή η επιστημονική εξήγηση, ότι όπως άλλος είναι εθισμένος στο αλκοόλ, στον τζόγο, στο ναρκωτικό, έτσι και κάποιοι ιερωμένοι είναι εξαρτημένοι στο να χαμουρεύουν και να διεισδύουν σε νεανικά κορμιά.

Και βγήκε στο μπαλκόνι η καγκελάρισσα η Μέρκελ και ομίλησε για μεγάλη πρόκληση στην γερμανική κοινωνία. Χέστηκε το παπαδαριό! Τι περισσότερο από μια κουβέντα καταδικαστική μπορεί να κάνει ένας πολιτικός; Και επειδή είναι κόρη προτεστάντη ιερέως η Αγκέλα ένοιωσε μια υποχρέωση ηθική να ξεπεράσει τα όρια. Όπως το ιερατείο της εκκλησίας δεν κρίνει ποτέ τους πολιτικούς, έτσι και ο μασωνισμός των πολιτικών καριέρας εφαρμόζει το σύστημα τουμπεκιστάν για τις πουστιές των δεσποτάδων.

ΚΑΙ ΓΑΜΩ το βίντεο. Ο σάλος του σάλου έγινε στη Βραζιλία με μια κασέτα όπου ένας 82χρονος ιερέας πηδάει ένα 19χρονο παπαδοπαίδι.

Δεν υπάρχουν ροζ σκάνδαλα στην εκκλησία. Δεν είναι καλό να μη βλέπουμε ωμά την πραγματικότητα. Τα σκάνδαλα είναι κόκκινα. Κατακόκκινα. Και τόσο εύκολα γλυστράει στην ανωμαλία ο πεινασμένος ερωτικά και ορκισμένος στην αποχή, την εγκράτεια. Ο όρκος αγαμίας δεν είναι ικανός να δαμάσει τις ορμές, τις επιθυμίες της σάρκας. Ούτε το ράσο θα του σταθεί εμπόδιο. Μήπως, όμως, ο έτσι γίνεται παπάς επειδή τη βρίσκει στο ομοφυλοφιλικό σεξ; Μήπως η ίδια η εκκλησία γνωρίζει εκ των προτέρων ποιους δέχεται στους κόλπους της και γι’ αυτό, αντιμετωπίζει τουμπεκιστάν τα τσιμπουκιστάν;

Έσκασε μύτη για να πει τη μαλακία του ο πιο φιρμάτος κυνηγός δαιμονισμένων, ο επίσημος εξορκιστής του Βατικανού, ο 85χρονος πατέρας Γκαμπριέλε Αμορθ. «Οι ιερείς που κακοποιούν παιδάκια είναι θύματα του σατανά, απλά ενδίδουν στους πειρασμούς διότι γίνονται όργανα του διαβόλου…». Αυτή τη χοντροπαπαριά είπε, με τις ευλογίες της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, ο διάσημος Δον Γκαμπριέλε, που από το πρωί μέχρι το βράδυ εξορκίζει όσους πέφτουν στους δαίμονες του σατανά.

Αυτό είναι. Δουλεύει ο Θεός, αλλά δουλεύει και ο Σατανάς. Βεβαίως στο ασταμάτητο και διαχρονικό ντέρμπυ κερδίζει ο Θεός, όμως στα σημεία παίρνει πόντους και ο πούστης ο Διάβολος. Με τη μαγκιά του και, βέβαια, για τα συμφέροντά του ο Διάβολος καταφέρνει αυτή η κουφάλα να παραπλανήσει χιλιάδες(!) παπάδες και παρά τη θέλησή τους να ερεθίζονται από την αύρα του αγορίστικου σώματος.

Έχει δίκηο ο Δον Γκαμπριέλε με τους 70.000 εξορκισμούς στην καριέρα του. Όπως λέει φταίει ο Διάβολος από τη μια και από την άλλη η νεολαία που έχει παραδοθεί στις αρνητικές επιρροές της τηλεοράσεως, του ιντερνετ, του αποκρυφισμού.

Διαβάστε ακόμα:

Οι μαθητές που δεν έγιναν δάσκαλοι