ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ;

 

Ξάπλωσες με την κυρία, και πολύ καλώς έπραξες, διότι το σεξ είναι μια απέραντα απολαυστική πράξη που την γεύεται το πνεύμα και την έχει τόσο ανάγκη το σώμα. Ελπίζω, αγαπητέ, να είσαι εξαιρετικός εραστής, διότι όσο περισσότερο προπονημένος εμφανίζεσαι να αγωνισθείς στο γήπεδο της κρεββατοκάμαρας και όσο μεγαλύτερες επιδόσεις σκοράρεις, τόσο περισσότερο οφελείς και τον εαυτό σου και την κυρία.

Ελπίζω, κύριε εραστή, να μη λησμονήσεις να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό στην περίπτωση που δεν συνουσιάσθηκες με την σύζυγο ή, την σταθερή ερωμένη σου. Όχι, δεν υπονοώ ότι είναι απαγορευτική και ανήθικη η συνεύρεση με κάποια τυχαία γνωριμία, με μια κυρία που την έχεις βάλει στο σημάδι.

Σε άνδρα απευθύνομαι. Που σημαίνει ότι ένας κανονικός άνδρας πάντα απλώνει το χέρι και κόβει ένα λουλούδι, ιδιαίτερα από γλάστρα που δεν την έχει αφήσει απότιστη. Επιμένω στη λεπτομέρεια του προφυλακτικού, για να μη ξεχνιόμαστε. Τελείωσε το πρώτο ημιχρόνιο, ίσως και το ματς, διότι είσαι του ημιχρόνου, ακόμα και του ημιώρου, και πας μετά στην τουαλέτα να πλυθείς.

Μέχρι εδώ είσαι σωστός, όμως έχω την περιέργεια τι το έκανες το προφυλακτικό. Μήπως, βρε ελεεινέ, έβγαλες το προφυλακτικό και το πέταξες στη λεκάνη της τουαλέτας; Αν το έκανες αυτό θα σε στείλω στην Στέφανι ίρις Βαϊς. Ποια είναι αυτή;

Μέχρι χθες δεν την ήξερα κι εγώ την Στέφανι, μια 38χρονη Αμερικανίδα που την ενδιαφέρει πολύ το σεξ αλλά και η οικολογία. Τι σχέση έχει ο έρωτας με την προστασία του περιβάλλοντος. Αν πηδάς μια κυρία, και πολύ καλώς πράττεις, και ρίχνεις στον κωλοκαμπινέ το προφυλακτικό, τότε κάνεις μια αισχρή επίθεση σ’ ένα ψάρι. Δεν κατάλαβες τι διαβάζεις;

Πού πάνε το κάτουρό σου και το σπέρμα σου και η βρωμιά του σώματός σου, κύριε; Θα καταλήξουν από τους υπονόμους στη θάλασσα, στο βάθος των ωκεανών, εκεί που κυκλοφορούν αμέριμνα οι αθώες ψαρούκλες. Τι λοιπόν, φταίει το φουκαριάρικο, εκεί που ανοίγει το στόμα του να αρπάξει το μπρέκφαστ με μικρότερα ψαράκια, να ρουφήξει το προφυλακτικό σου, αγαπητέ;

Τόσα και τόσα βιβλία έχουν γραφτεί σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Κυκλοφόρησε το μοναδικό βιβλίο, με τίτλο Eco – Sex, που αφορά τη σχέση της σεξουαλικής πράξεως με τη βλάβη του περιβάλλοντος. Αξίζει τον κόπο! Αν γουστάρουμε το σεξ, αλλά και τον πλανήτη μας.

Έχει χρώμα το σεξ; Μάλλον έχει ταυτισθεί με το κόκκινο, με το ροζ. Να, που η Αμερικανίδα συγγραφεύς με το βιβλίο της μάς λέει ότι είναι πλέον απαραίτητο να ενδιαφερθούμε για το πράσινο σεξ. Να πηδάμε έχοντας οικολογικές ευαισθησίες. Και πραγματικά αιφνιδιάζει η κυρία μ’ όλα όσα αναφέρει στο Eco – Sex. Πόσο, δηλαδή, επιβαρύνεται ο πλανήτης από τη σεξουαλική δραστηριότητα του σημερινού ανθρώπου. Η κυρία βέβαια δεν αναφέρεται στις γεννήσεις παιδιών και στον υπερπληθυσμό.

Θέλεις, κυρία μου, να φοράς σέξυ εσώρουχα και να τον τρελλαίνεις τον άλλον όταν σε βλέπει μισόγυμνη στο μισοσκόταδο; Γιατί να μην αγοράσεις σλιπάκι και σουτιέν από ίνες μπαμπού; Θα είσαι το τέλειο οικολογικά ευαισθητοποιημένο αντικείμενο ερωτικού πόθου. Κάτι τέτοια γράφει η Στέφανι που με τον πιο καλύτερο τρόπο δικαιολογεί την έκδοση του βιβλίου της. Μας αρέσει η μουσική, όμως υπάρχει και σκάρτο πράμα, τραγούδια για πέταμα. Όπως ταινίες για φτύσιμο. Έτσι και με τα βιβλία. Ακόμα και στο όνομα της επιστημονικής βιβλιογραφίας εκδίδονται μπούρδες.

Η Στέφανι προτείνει πάσης φύσεως αφροδισιακά εδέσματα με μη μεταλλαγμένες πρώτες ύλες, αφού συνομίλησε με σπουδαίους αρχιμάγειιρους. Ακόμα και το στρώμα που θα λάβει χώρα η συνουσία, η ερωτική σου πανδαισία, γιατί να μην είναι από αγνό φυσικό καουτσούκ, έστω κι αν δεν προσφέρεται για τρελλές αναπηδήσεις, όπως τα στρώματα με συνθετικό υλικό και ενισχυμένα με ελατήρια και ελάσματα.

Διαβάστε ακόμα:

Τις στιγμές της ερωτικής κορύφωσης