Η ΠΟΡΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΘΑΝΑΤΟ

 

Θα μ' ενδιέφερε να διαβάσω ένα βιβλίο για τις πιο μεγάλες πόρνες της Ιστορίας. Να 'ναι έργο σοβαρό, ποιοτικό, μελετημένο. Ο Γιώργος Παρασκευάς είχε γράψει συναρπαστικά πράγματα για το θρυλικό μπουρδέλο της Μαντάμ Ικονοπέσκου. Μαντάμ είναι ο αρχιεπίσκοπος της πορνείας. Ο πατριάρχης της πορνείας. Ο Πάπας της πορνείας. Η Ικονοπέσκου, πρώην πόρνη, ιέρεια της Θεάς Αφροδίτης, η οποία ως τσατσά, ως Μαντάμ, συνεχίζει να υπηρετεί το λειτούργημα. Το λειτούργημα της ιερόδουλης, όπως πολύ σωστά την είπανε.

Η πόρνη δεν είναι μια τυχαία γυναίκα. Είναι αυτή που ανήκει κατ' αρχην πνευματικά στην πορνεία. Αποφασίζει μόνη της να γίνει ιερή δούλη των ευσεβών ανδρών, αυτοχρίζεται πόρνη γιατί αυτό επιθυμεί. Γιατί ως πόρνη εκφράζεται υπαρξιακά.

Η 37χρονη που βγήκε φόρα παρτίδα και παραδέχθηκε ότι ήταν ''συνοδός πολυτελείας'' και είχε πάει με 10.091 άνδρες δεν είναι πόρνη. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ένα πουτανάκι είναι, που βρήκε ένα εύκολο τρόπο για να κονομάει και να κάνει τη μεγάλη ζωή. Ακριβά ρούχα, ναρκωτικά, υψηλές γνωριμίες, θαλαμηγούς, ιδιωτικά αεροσκάφη. Ένα χαμένο κορμί, καμία συνείδηση πουτανίστικης ιεροσύνης.

Η πόρνη είναι ιερόδουλη. Είναι η ιέρεια που δεν ανοίγει απλά τα πόδια της, που δεν αφήνεται χύμα στο κρεβάτι, αλλά χωρίς να παριστάνει τη δασκάλα του σεξ, με τρόπο ιεροτελεστικό απογειώνει τον άνδρα, τον φέρνει σε έκσταση, τον μεθάει στην ηδονή. Και όταν ολοκληρώσει την προσφορά της, επιτελέσει το λειτούργημά της, είναι σίγουρη τι θα ακούσει από τον άνδρα στην ερώτηση, ψιθυριστά στο αυτί του, αν πέρασε υπέροχα μαζί της.

Η πορνεία της 37χρονης είναι μια κτηνωδία, μία πράγματι σκληρή δουλειά εργαζόμενης, και ανίκανης να διαχειριστεί τον εαυτό της και τα φράγκα που τσέπωνε. Από την άλλη, η πορνεία της ιέρειας είναι να σφραγίσει το εισιτήριο του πελάτη για το ταξίδι των αλλεπάλληλων οργασμών. Αν καταφέρει τον άνδρα να “τελειώσει” δώδεκα φορές τότε αυτός, ο άνδρας γίνεται αθάνατος.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν φθάνει μια γυναίκα στον άνδρα