Η «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΗΣ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ»

 

Όταν αποφάσισαν να “μαζέψουν” την Χρυσή Αυγή, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τη δουλειά ανέλαβε να την καθαρίσει η Αντιτρομοκρατική. Είναι η Αστυνομία που στήθηκε για να αντιμετωπίσει την 17 Νοέμβρη. Παίζουν μπάλα τα ναρκωτικά; Ε, αφού ενοχλούν την κοινωνία, φτιάχνει το κράτος μια υπηρεσία για να κυνηγάει από τους χασισέμπορους μέχρι τα κυκλώματα με τις βαρειές ουσίες. Το ίδιο με την πορνεία, την κατασκοπεία, την παιδεραστία, ό,τι, στήνεται η σχετική αστυνομία.

Από τον Δεκέμβριο του 1975 που έκανε την πρώτη της δολοφονία, η 17 Νοέμβρη, η εν λόγω συμμορία πηδούσε την ελληνική αστυνομία. Έτσι, σα σήμερα, στις 6 Ιουλίου, το 1989, φτιάξανε την “Αντιτρομοκρατική” Υπηρεσία η οποία ποτέ δεν πήρε αναπνοές αφού στο κλαρί βγήκαν κι άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, “Επαναστατικός Αγώνας”, “ΕΛΑ”, “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς” κι άλλα τέτοια περίεργα στο λεγόμενο “αντάρτικο πόλης”.

Όταν ξεδοντιάστηκε η 17Ν, τότε για πρώτη φορά είδαμε τα Cherokee με τα φιμέ τζάμια. Γιατί να μην το πούμε; Για τη λειτουργία της “Αντιτρομοκρατικής” τσοντάρει κι ένα πακέτο δολάρια η αμερικάνικη πρεσβεία. Ε, αφού πληρώνει γιατί να μην έχει λόγο στον διορισμό του διοικητή. Περίεργο. Μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει 18 διοικητές κι ένα κάρο άλλοι ανώτεροι αξιωματικοί στα υψηλά κλιμάκια της υπηρεσίας που στεγάζεται στη ΓΑΔΑ. Στον “περιβόητο” 12ο όροφο.

Στην “Αντιτρομοκρατική”, που θεωρείται η αφρόκρεμα της ελληνικής αστυνομίας, απασχολούνται 500 άτομα. Ένα κλιμάκιο είναι εγκατεστημένο στην ΕΥΠ, στον 15ο όροφο του κτηρίου της Κατεχάκη, υπεύθυνο για την παρακαλούθηση των κινητών τηλεφώνων. Αρκετά.

Διαβάστε ακόμα:

Η ημέρα που συναντήθηκαν ο Τζων και ο Πωλ