ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΕΛΙ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

Να πω μεγάλη κουβέντα; Πόσο μεγάλη αλήθεια, για τα ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο που έγιναν 12 χρόνια. Όπου να 'ναι θα βγει έξω ο δήμαρχος. Έτσι αποφάσισε η δικαιοσύνη. Κι εκείνη που είχε αποφασίσει τα ισόβια τι ήτανε, δεν ήταν δικαιοσύνη;

Δεν αποκλείεται αύριο τα ισόβια που έγιναν 12 χρόνια να αλλάξουν πάλι κοστούμι και να γίνουν 12 μήνες. Ίσως και 12 εβδομάδες. Και από επάνω να του χρωστάνε φυλακή. Να αποζημιώσει το κράτος τον φτερωτό γιατρό. Επειδή έκαναν φτερά τα ισόβια.

Προτείνω να τον μεταφέρουν στην ειδική πτέρυγα των vip's στον Κορυδαλλό. Τα έχει πει αυτά ο αποδυτηριάκιας. Υπάρχουν κάποια κελιά κατηγορίας ξενοδοχείου επτά αστέρων στον Κορυδαλλό. Μάλιστα, κύριε. Και παρακαλάνε άλλοι φυλακισμένοι, λυγούρια αυτοί, να πάρουν μεταγραφή στην πτέρυγα της χλιδής, να είναι οι σερβιτόροι των προνομιακών συναδέλφων τους φυλακισμένων.

Αυτοί είναι που παίρνουν άδειες κάθε σαββατοκύριακο. «Θα επιστρέψετε Δευτέρα, κύριε Κομπιναδόπουλε;». Ξέρεις, θα ξενυχτήσω Κυριακή βράδυ, παντρεύεται η κόρη ενός υπουργού, λέω να γυρίσω Τρίτη. Α! Ξέχασα, θέλω να πάω συνεργείο τη μερσεντές την Τρίτη, όποτε σίγουρα Τετάρτη θα δώσω παρών».

Έτσι που λες. Αν εκτίσει μέρος της ποινής του στα κελιά της πλουτοκρατίας, όπου κατασκευάστηκαν με έξοδα των ίδιων των έγκλειστων, ο Παπαγεωργόπουλος δεν θα αισθάνεται αδικημένος που αρχικά του έριξαν ισόβια.

Διαβάστε ακόμα:

Την «καρφίτσα» κοζάρει ο δορυφόρος