Ο ΡΕΖΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

 

Τι να ‘ναι αυτό που φθάνει στα αυτιά μου, μέσα στη δροσιά και την ησυχία της καλοκαιριάτικης νύχτας, αναρωτιέται η 22χρονη Αιμιλία, ένα δυστυχισμένο πλουσιοκόριτσο, που είπε να βγει έξω από το δωμάτιό της, να την κτυπήσει λίγο ο αέρας, γιατί την έπνιγε η βαρεμάρα της.

Τι μπορεί να ‘ναι αυτό που ακούω, σκέφθηκε η κοπέλλα. Κοντοστάθηκε, παραμέρισε από τα αυτιά της τα κατάξανθα μαλλιά, να αφουγκραστεί από πού άραγε έβγαιναν κάποιοι πνικτοί ήχοι. Δεν της προκαλούσαν ανησυχία, αυτό έλεγε η διαίσθησή της. Από το σπιτάκι του κήπου! Εκεί όπου διαμένει το ζευγάρι των Φιλιπινέζων, η Λάουρα και ο Αντόνιο.
Πλησιάζει κάπως με πέντε δρασκελιές η αφέντρα του σπιτιού και αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει.

«Ω! Ευαγγελίστρια μου, είμαι μάρτυς αυτήκοος μιας ερωτικής πανδαισίας. Οι δυο οικιακοί βοηθοί της βίλας γαμιούνται δοξάζοντας τους ουρανούς με την ηδονή που τους χαρίζει το σμίξιμο τους. Ώστε, όπως έχει δει σε ταινίες πράγματι είναι δυνατόν άνδρας και γυναίκα στο κρεβάτι να φθάσουν σε τέτοια υπέρβαση, σ’ έναν παροξυσμό».

Πλησιάζει κι άλλο η Αιμιλία στο σπιτάκι, σχεδόν κολλάει το κεφάλι της στον τοίχο, ίσως από ένα συναίσθημα αυτοτιμωρίας. Ναι, είναι η ίδια υπεύθυνη για την πάμφτωχη και τόσο στερημένη σεξουαλικά ζωή της. Αποδέχθηκε χωρίς αντίρρηση την προτροπή του πατέρα της να παντρευτεί τον Άγη, έναν άνδρα για τον οποίον ποτέ δεν ένοιωσε κάτι το ξεχωριστό. Κι αυτή η άβουλη, η παθητική θυγατέρα τον παντρεύτηκε για να γνωρίσει τι θα πει μοναξιά, και θλίψη στο γάμο. Δυο χρόνια εγκλωβισμένη σε μια ζωή δίχως νόημα.

Πετυχημένος γιος βιομήχανου ο 32χρονος σύζυγος, ιδιοφυής επιχειρηματίας, χοντρούλης, με γυαλιά μυωπίας, φαλακρός κιόλας, κάνει σεξ στην πραγματικότητα μονάχα με τις μπίζνες. Εκεί τα δίνει όλα. Η επαφή με την γυναίκα του, οπότε αυτή προκύψει, είναι μια γραφειοκρατική διαδικασία, σφραγίζω το έγγραφο, το φακελώνω και το ρίχνω σ’ ένα ντοσιέ.
Κορυφώνεται ακόμα περισσότερο το σεξουαλικό όργιο του Αντόνιο και της Λάουρας. Η Αιμιλία φέρνει τα χέρια της στο στήθος της, να διαπιστώσει ίσως ότι οι ρώγες της πράγματι έχουν ορθωθεί, μεγάλωσαν μισό πόντο τουλάχιστον. Την καταλαμβάνει μια χαύνωση, τα γόνατα αδύναμα να την κρατήσουν όρθια. Ένας διακόπτης άνοιξε στο αιδοίο της κι άρχισε να την φλογοκοπά, λες ξαφνικά να φύτρωσε μικρός φούρνος ανάμεσα στα πόδια της.

Συντετριμμένη επέστρεψε στο υπνοδωμάτιο της. Μια γυναίκα νέα, ελκυστική, ολότελα στο κενό, χωρίς ηθικό. Σχεδόν κάθε βράδυ, για κάποιες εβδομάδες η Αιμιλία άγρια μεσάνυχτα κάνει τη «βόλτα» της στο δέκα στρεμμάτων οικόπεδο, στην πραγματικότητα με την ελπίδα να πετύχει ακουστικό «μπανιστήρι». Συνήθως είναι τυχερή(!) το ζευγάρι των Ασιατών με ερωτική «βία» απολαμβάνουν τρικυμιώδεις οργασμούς και οι κραυγές αλλοφροσύνης τους ξεσκίζουν τα πέπλα της ντροπαλής κυράς τους. Ο Αντόνιο γαμάει με λύσσα την γυναίκα του, ο δικός της άντρας το κάνει σα να βάζει το χέρι του στην τσέπη του να πιάσει τα γυαλιά του.

Τους ζήτησε να αδειάσουν το σπίτι του κήπου. Γιατί, κυρία; Σας θέλω κοντά μου, να μην είστε μακριά μας, να αισθάνομαι περισσότερο ασφάλεια. Θα μεταφερθείτε στο βήτα δωμάτιο των φιλοξενουμένων. Αντόνιο και Λάουρα έχουν πάρει πρέφα ότι κάτι δεν πάει καλά στο γάμο των αφεντικών τους, έστω κι αν δεν υπάρχουν τσακωμοί. Και ότι η κυρία εύκολα απειλείται να εξελιχθεί σε νευρωτική.

Μια νύχτα, από τις αρκετές που λείπει στο εξωτερικό ο άνδρας της, η Αιμιλία προσκαλεί τους δυο υπηρέτες της σε πάρτυ στο σαλόνι! Η κυρία παραήπιε, το ήθελε πολύ, να βρεθεί εκτός εαυτού. Με τον καιρό τα πράγματα κύλησαν μόνα τους. Διαθέσιμη για όλα η Αιμιλία, από την άλλη οι πονηροί. Φιλιπινέζοι, συνεπείς και πονηροί δούλοι… υποδουλώθηκαν στις επιθυμίες της κυρίας τους.

Πανσέληνος. Το τρίο βρίσκεται στο μπαλκόνι αυτή τη φορά. Ο Άγης, που τον είχαν να βρίσκεται στο Λονδίνο, εμφανίζεται μπροστά τους. «Τι συμβαίνει εδώ;...» αναφωνεί έκπληκτος αντικρύζοντας μπεκρουλιασμένη την γυναίκα του να χορεύει αισθησιακά με την Λάουρα, και τον Αντόνιο να φουμάρει ένα πούρο. Ακαριαία ήταν η αντίδραση της Αιμιλίας.

- Τι να συμβαίνει, ρε μαλάκα! Δεν βλέπεις. Χάσου από τα μάτια μου, ρεζίλη άνδρα, δεν γουστάρω να σε ξαναδώ… Εγώ είμαι φτιαγμένη από την Λάουρα και έτοιμη να γαμηθώ με τον Αντόνιο.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Θέλουμε γυναίκες με φαντασιώσεις