ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ

 

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θυμίζει Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ. Γραφικά πράγματα. Δυστυχώς. Διαβάζεις στον Ριζοσπάστη την «Απόφασή» του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος ότι η κυβέρνηση είναι αντιλαϊκή.

Μα, αυτό δεν είναι Απόφαση, μια εκτίμηση είναι. Έτσι και το Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ. Αποφάσισε, λέει την Παύση Πυρός στη Γάζα.

Μα, δεν πολεμάει ο ΟΗΕ στη Λωρίδα. Οι Ισραηλινοί τσακώνονται με τους Παλαινίστιους. Ούτε ο ΟΗΕ αποφάσισε ότι θα μπουκάρω με δικό μου στρατό να σας σακατέψω και τους δυο αν δεν σταματήσετε.
Εδώ σκοτώνεται κόσμος στη Λωρίδα της Γάζας, Ισραήλ και Παλαιστίνη δεν τα βρίσκουν, ούτε στον αιώνα θα τα βρουν, και οι οηετζήδες, παραμύθι φούρναρης, κάνουν την παρέμβαση τους. Όπως το ΚΚΕ που βγάζει «Απόφασή» ότι η Ευρώπη πηδάει την Ελλάδα. Εντάξει, αυτό το ξέρουμε, τι μπορείς να κάνεις εσύ σαν ΚΚΕ, σαν ΟΗΕ, σαν οτιδήποτε.

Άσε το άλλο το φτηνό. «Σταματήστε το πόλεμο, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει το Ραμαζάνι» «αποφάσισε» ο ΟΗΕ. Δηλαδή; Η πιο μεγάλη θρησκευτική γιορτή για  τους μουσουλμάνους το Ραμαζάνι. Δηλαδή; Παύσατε πυρ γιατί ο Θεός θέλει πόλεμο όλο το χρόνο, όμως όχι και τις μέρες του Ραμαζανιού.

Διαβάστε ακόμα:

Το σεξ δεν ήταν αρκετό να ξεχαρμανιάσει