ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΟΥΣ

 

Η κοπέλλα, μία μετανάστρια, τα 'χει χαμένα. Ανάπηρη διανοητικώς, όπως λένε οι γιατροί. Κι ο μάγκας ο Έλληνας βρήκε την ευκαιρία. Είμαι ο προστάτης σου. Εγώ θα σε ταϊζω και θα σε ποτίζω, αλλά όπως είμαι εγώ καλός μαζί σου, έτσι κι εσύ θα κάνεις ό, τι σου ζητάω.
 
Δίχως, λοιπόν, ουσιαστική αντίσταση λόγω της καταστάσεως της, ο 58χρονος Έλληνας και την ξάπλωνε ο ίδιος και την εξέδιδε, κατά προτίμησιν σε γεροντάκια. Συνέβη στη Φλώρινα.
 
Κάποια στιγμή η δουλειά βρώμισε. Ήρθε η ανάποδη. Η 28χρονη αλλοδαπή την κοπάνησε, μπήκε στο παιχνίδι η αστυνομία και ο έτσι συνελήφθη για ασέλγεια και σωματεμπορία. Οι 60αρηδες και 70αρηδες που πήγαιναν με το κορίτσι είναι υπεράνω του νόμου;
 
Αν είναι παράνομο αυτό που δούλευε ο 58χρονος, που σίγουρα είναι και παράνομο και ανήθικο, και πέρα για πέρα αντιανθρώπινο, οι γαμιάδες του κοριτσιού είναι εκτός κόλπου; Δεν λέω να περάσουν από δίκη, να τους φυλακίσουν, να τους βάλουν πρόστιμο. Αρκεί μία φιλολογική καταδίκη.
 
Η εν λόγω παρανομία δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συμμετοχή των ανδρών, και γαμώ τους αρσενικούς, που πηδάνε μια σακατεμένη στο μυαλό κοπέλλα δίχως την προσωπική της βούληση.