ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ

 

«Σε θέλω» της λέει. «Σε θέλω πολύ και δεν καταλαβαίνω γιατί αντιστέκεσαι;…».
Γιατί το λες αυτό, μήπως είσαι της τρόϊκας.
«Φαίνομαι για τροϊκανός; Έλα, μη με βασανίζεις άλλο…

Σεξ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Σεξ και τα μυαλά στα κάγκελα. Ορμήστε και ξεσκίστε. Ξεσκιστείτε. Το σεξ και όχι η αγανάκτηση, η μελαγχολία και η απορρύθμιση, που προκαλούν διάφοροι φασουλήδες από τα κανάλια, απέμεινε μοναδικό όπλο σωτηρίας, για να μη σας πάρουν από κάτω τα οικονομικά μέτρα της τρόϊκας. Σεξ, και νοιώθεις άλλος άνθρωπος, βρίσκεις ζωής ουσία με τη συνουσία.

Το παιχνίδι είναι χαμένο. Η Ελλάδα βούλιαξε. Ναυαγός είσαι, δεν αλλάζει η μοίρα σου να το ρίξεις στην αντίσταση, και σε ποιους η κόντρα στο φινάλε; Στους Ευρωπαίους; Χεστήκανε! Στους υπουργούς γκαγκά, στις αδελφές Τατά, τουτέστιν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;
Ρεζιλίκια πράματα. Μόνον όποιος νοιώθει ξευτυλέ ολέ θαρρεί πως αξίζουν την αγανάκτησή του οι σεσημασμένοι που 40 χρόνια παραμύθιαζαν αφελείς από τη μία και από την άλλη τάιζαν μεζέδες από κονσέρβες ατελείωτες αγέλες από κοπρόσκυλα.

Και τώρα τι κάνουμε; Δεν κλαίμε. Την πέφτουμε στο γαμήσι. Κυριλάτα και αχαλίνωτα. Σεμνά και ακραία. Μ’ ένα ταίρι, με δυο ταυτόχρονα, ρε μ’ όσους χωράει η ατζέντα, από φίλους, συναδέλφους, γείτονες, γνωστούς, άγνωστους. Διαλέγεις και παίρνεις. Η, σε πηδάνε με την κρίση ή, πηδιέσαι για πάρτη σου.

Μια πρόταση είναι η ανταλλαγή. Ό,τι πιο δίκαιο στο σύμπαν της αιωνιότητος. Προσφέρεις την σύζυγό σου, γεύεσαι την σύζυγο του άλλου, ασφαλώς με τη συναίνεση των δυο γυναικών. Στόχος, ποιος άλλος, το σεξ! Και όσοι, προκειμένου να περιοριστούν τα έξοδα των δυο οικογενειών, ίσως και τριών, προτιμούν να σπιτωθούν οι φαμίλιες μαζύ, κοινοβιακά, τότε το σεξ θα τους ανεβάζει ακόμα περισσότερο και θα τους απομακρύνει από την καθημερινότητα της μαύρης απελπισίας.

Έκανε λάθος νούμερο στο τηλέφωνο και κληρώθηκα εγώ. «Έχετε πολύ γλυκειά φωνή…», την παραμύθιασα, «…δυστυχώς δεν θα σας ξανακούσω…».

Μετά από πέντε, πάλι η ίδια ευγενέστατη κυρία, αυτή τη φορά δεν έκανε λάθος. «Αγαπητέ άγνωστε κύριε, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω…, οι τρεις λέξεις σας μου έφτιαξαν τη μέρα…».

Η συνέχεια είναι προσωπικά δεδομένα. Αυτό που λέγεται είναι ό,τι το αληθινό φως, ο δρόμος να ξεφύγεις από την ηλιθιότητα της μοιρολατρικής αντιμετώπισης της μαζικής δυστυχίας, είναι το σεξ. Καθαρίζει το μυαλό σου. Και λες Δεν πεθαίνω, με τον πλέον εκλεκτό τρόπο αναζωογονούμαι. Παίζει και η γκραν σουξέ φαντασίωση. Με διαμαρτυρίες, με απεργίες. Γαμήσι με φαντάσματα, τους πολιτικούς. Προτιμώ το κανονικό που πιάνει τόπο.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν το κορίτσι δεν σου κάθεται...