Η 20ΑΡΑ ΣΤΟ ΣΕΞ «ΜΑΘΗΤΡΙΑ» ΤΗΣ 40ΑΡΑΣ

 

Η γυναίκα αφυπνίζεται σεξουαλικά από τα 12 της χρόνια, και απ' αυτή την ηλικία αρχίζει να αυνανίζεται. Τι πιο φυσιολογικό. Μιλάμε επιστημονικά, δηλαδή γενικά, όχι για ένα άλφα μη μετρήσιμο ποσοστό κοριτσιών, που πιθανόν να “τρίβονται” από τα 11 ή ξεκινάνε το μαλακιστήρι από τα 14 χρόνια. Απ' αυτή την ηλικία, τα 14, η κάθε μία βρίσκει το δρόμο της. Κάποια συμπεριφέρεται ως νυμφίδιο, σκέτη Λολίτα, άλλη απλά ταιριαστά με την άγουρη ακόμα, την άβγαλτη ηλικία της.

Νυμφίδιο είναι η πιτσιρίκα που προκαλεί, που διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία του άνδρα, του κάθε άνδρα. Νύμφη είναι, όχι η κάμπια των εντόμων στην τελευταία φάση της εξέλιξης της, αλλά μία γυναικεία θεότης στην αρχαιότητα. “Λολίτα” λέμε την πιτσιρίκα που έτσι ή αλλοιώς το κάνει με ώριμο άνδρα, είτε το γουστάρει, είτε όχι.

Τι μπορεί να γνωρίζει από την τέχνη του έρωτα, αλλά και από το σεξ, μία κοπέλλα 15 και 17 χρονών; Λίγα πράγματα, πολύ λίγα, θεωρητικά σίγουρα λιγώτερα απ' όσα μια γυναίκα με περισσότερα χιλιόμετρα στο κρεβάτι.

Θέμα πείρας. Οπωσδήποτε. Δεν χρειάζεται να μας το πει αυτό μία πανεπιστημιακού χαρακτήρα έρευνα σχετική. Η 20άρα για παράδειγμα είναι “μαθήτρια” στο σεξ σε σύγκριση με την 40άρα. Εκτός, βέβαια, εάν η 20άρα έχει μία έντονη, πλούσια και ποικίλη ερωτική ζωή, ενώ η 40άρα είχε συμβιβαστεί στην αγαμία ή την ψευτογαμία.

Μιλάμε για νορμάλ σαραντάρα, όχι κάποια τεκνομαζώχτρα, μια πουροκυνηγιάρα. Μη την πάμε εκεί τη δουλειά στις ακραίες περιπτώσεις γυναικών που δεν διστάζουν να την πέσουν σε νεώτερους, πολύ νεώτερους άνδρες.

Μια γυναίκα στα 40 και στα 45 είναι στα ντουζένια της. Η ιδανική ερωμένη πριν την κλιμακτήριο, μάλιστα αν διαθέτει καλοφτιαγμένους γοφούς και δυνατούς τρικέφαλους. Αυτή θέλει ο 20άρης και ο 25άρης, όχι την 20άρα που ακόμα δεν έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, δεν έχει πάρει το δίπλωμα της Ξεσχιστικής, όπως λέμε Ιατρικής, Νομικής, Αρχιτεκτονικής, Γεωπονικής.

 

Διαβάστε ακόμα:

Το σεξ στην αρχαία Ελλάδα