ΞΕΥΤΥΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ MADAME

 

Η κυρία που πλασάρει κορίτσια, μάλιστα σε άνδρες διάσημους και πλούσιους, πρώτα απ' όλα, πάνω απ' όλα την χαρακτηρίζει η αξιοπρέπεια. Δεν μιλάμε για μια μπουρδελιάρα τσατσά, αλλά για Madame που οφείλει να είναι αξιοσέβαστη.

Δεν την είπαν τυχαία μανδάμ. Ασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα, είναι πόρνη, αρχηγός πουτανιάς, όμως κυρία. Μαντάμ. Μία μαντάμ. Όχι, δηλαδή, επειδή είναι πελάτης της να σε ξεφωνήσει. Να σε κάνει ρεζίλι εσένα τον υπουργό, τον τραγουδιστή, τον μεγαλοεπιχειρηματία.

Τι γίνεται, όμως; Όταν κάποια μανδάμ περάσει στα αζήτητα, η κυρία αρχίζει το σαλιάρισμα. Μ' είχαν ανάγκη πολιτικοί και αστέρες του σινεμά, ο άλφα και ο βήτα. Και γίνεται αυτό όταν ένα ταλεντάκι, ένα πουτανάκι που εκείνη είχε λανσάρει στην πιάτσα την αντικαθιστά. Της παίρνει τη δουλειά. Την ατζέντα της.

Και πέφτει από δίπλα της ο πονηρός δημοσιογράφος. Πες τα όλα, θα κάνω την αυτοβιογραφία σου, θα γράψω τα απομνημονεύματά σου, θα γίνει μπεστ σέλλερ κι όλοι θα μιλάμε πάλι για σένα. Και θα κονομήσεις παραδάκι.

Η Madame Claude είναι μία απ' αυτές. Κάποτε του σχοινιού και του παλουκιού, αλλά στο πολύ κυριλάτο. Έγραψε Ιστορία, πράγματι. Κι όταν απεσύρθη της ενεργού δράσης γυρίστηκαν ταινίες η ζωή της, δηλαδή η μανταμίστικη καριέρα της. Σε μία απ' αυτές πρωταγωνιστούσε η Φρανσουάζ Φαμπιάν και ο Κλάους Κίνσκι.

Σε σύνταξη πια, στα 91 της χρόνια, η μαντάμ Κλωντ άνοιξε το στόμα της και όποιον πάρει ο χάρος. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ανώμαλος. Μία φορά, μάλιστα, μ' επισκέφθηκε με την Μαρία Κάλλας κι αυτό που μου ζήτησαν οι δυο τους ήταν άνω ποταμών και λιμνών. Τα 'κουσα και κοκκίνησα, τόσο ακραία πράγματα ήθελαν με κάποια κοπέλλα μου.

Για σιγά, μωρή ξευτύλα! Να μου πεις για τον Ωνάση, τον αλητάμπουρα, να το δεχθώ, αν και δεν είναι πρέπον να αναφέρεσαι σε πεθαμένο άνθρωπο, μάλιστα όταν ήσουν Madame. Όχι, όμως, να πιάνεις στο στόμα σου την Μαρία Κάλλας.

Δεν είναι τυχαίο ότι κανένας εκδότης δεν δέχθηκε να εκδώσει το βιβλίο που έγραψε για την Γαλλίδα Claude ένας δημοσιογράφος ονόματι Ουίλιαμ Στίντιακ. Ή, δεν την παίρνουνε στα σοβαρά, ή, την θεωρούν αναξιόπιστη. Έτσι, οι αποκαλύψεις(;) της “κυρίας” Κλωντ περιορίστηκαν σε μία συνέντευξή της στο Vanity Fair. Τι λέει εκεί;

Ότι ο Τζων Κένεντυ της είχε ζητήσει κορίτσι που να μοιάζει με την Τζάκυ, την γυναίκα του, αλλά να είναι πιο σέξυ. Μια νύχτα ο Ιταλός μεγιστάνας Τζιάνι Ανιέλι τα έδωσε όλα μ' ένα μπουκέτο κοπέλλες και μετά το όργιο, την άλλη μέρα το πρωί τις πήρε όλες μαζύ του και πήγαν στην εκκλησία να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία. Στον Σάχη της Περσίας έστελνε γυναίκες με το αεροπλάνο. Ότι η CIA ζήτησε εργολαβικά κορίτσια που τα έστελνε στο κρεββάτι των αντιπροσώπων ΗΠΑ και Βιετνάμ, όταν διαπραγματευόντουσαν την ειρήνη, το 1973, στο Παρίσι. Ότι στο πελατολόγιό της ήταν ο στρατηγός της νίκης του Ισραήλ Μωσέ Νταγιάν, ο Μουαμάρ Καντάφι, ο Μάρλον Μπράντο κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

Από αντίδραση στις καλόγριες