ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ!

 
Ξεκινήσανε τα ματσάκια και η μαλάκω η γυναίκα βρίσκεται ήδη έξω από τη μεγάλη περιοχή της νεύρωσης. Επειδή ο άνδρας της έχει την τρέλα με την ομαδάρα του. Επειδή θαρρεί κι αυτή και η οικογένειά της πως για τον σύζυγο υπάρχει μονάχα το ποδόσφαιρο.
Βρε, μαλακισμένη, τον άνδρα σου τον αγαπάς, ρωτάω. Τον θέλεις ακόμα για σύζυγο, ξαναρωτάω. Αν ναι, γιατί του την σπας; Άστονα να κάνει την κεφάρα του, είτε μπάλα είναι αυτή, είτε ό,τι άλλο. Και μην ανησυχείς για τίποτα, μη νευριάζεις, κυρία μαλάκω, όταν εσύ ως γυναίκα διαθέτεις το μέγιστο όπλο της αιωνιότητας. Το αιδοίο.
Δεν υπάρχει στους αιώνες χαμένη γυναίκα, αν στη σχέση της με τον άνδρα βάζει πρώτο το πράμα της. Έτσι τον κατακτάς τον άνδρα και άστονα να αισθάνεται αυτός νικητής ο μαλάκας. Ότι σ' όλα περνάει εκείνο που θέλει αυτός. Αποδυτηριάκιας μιλάει και σου δίνει το απόσταγμα σοφίας από καταβολής.
Ακόμα και μια άσχημη γυναίκα, δεν χρειάζεται να είναι γκόμενα περιωπής, όταν αληθινά αγαπάει τον άνδρα της, όταν πραγματικά ενδιαφέρεται για το γάμο της, τότε “χρησιμοποιεί” με την καλή έννοια, τότε “εμπορεύεται” αυτό που βρίσκεται εκεί που ενώνονται τα πόδια  της. Μ' αυτό το όπλο, το ανίκητο, μ' αυτό το “βοτάνι”, θα τον κρατά δικό της με το πιο δεμένο τρόπο.
Άστονα, κυρά μου, τώρα που άρχισαν τα ματς της Ευρώπης, να δει τη μπάλλα του. Δεν τρέχει τίποτα, σου λέω. Εσύ αυτό που θα κάνεις είναι να τον καλέσεις να παρθείτε ονειρεμένα.
Δώστου αυτό που θέλει. Αυτό που δεν περιμένει. Αυτό που μπορείς και να 'σαι σίγουρη ότι εσύ η ριγμένη, αυτή που μανουριάζεις ότι είσαι η στην άκρια, η σκλάβα του σπιτιού, θα κάνεις σκλάβο σου τον αφέντη σου.
Αφιερωμένο εξαιρετικά από τον αποδυτηριάκια στις ηλίθιες γυναίκες που σεκλετίζονται, που στενάζουν σαν την Γενοβέφα για κείνο και το άλλο στο γάμο τους και ξεχνούν ότι στο οπλοστάσιό τους υπάρχει πυρηνομουνική δύναμη. Και ας μην είναι λουξ πράμα η κυρία.

 

Διαβάστε ακόμα:

Οταν το άρωτρο οργώνει τη γυναίκα