ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

Ο καθένας λέει ό, τι θέλει. Υπάρχει κίνδυνος να εισχωρήσουν στην ελληνική κοινωνία τζιχαντιστές; Τζιχάντ, “ιερός πόλεμος” εναντίον των εχθρών του Ισλάμ, της πατρίδας. Στα ύψη της επικαιρότητας το θέμα μετά τον αποκεφαλισμό Αμερικάνου δημοσιογράφου από τζιχαντιστές ορκισμένους αγωνιστές ενάντια των Αμερικάνων που γαμούν και δέρνουν στο Ιράκ και όπου γουστάρουν. Και άσε να λένε μερικοί ότι ο τρόπος που έσφαξαν τον Αμερικάνο πολεμικό ανταποκριτή ήταν βάρβαρος.

Βεβαίως ήταν βάρβαρος. Πρωτόγονος. Απάνθρωπος. Πιο απάνθρωπος, όμως, πιο βάρβαρη είναι η παρουσία των Αμερικανών σε ξένες πατρίδες.

Παρακάτω. Υπάρχει περίπτωση κι εμείς, εδώ στην Ελλάδα, αναρωτιούνται κάποιοι, που δεν ξέρουν γιατί αναρωτιούνται, να αντιμετωπίσουμε θρησκευτικό φανατισμό από τους τόσους μουσουλμάνους μετανάστες; Κατ' αρχήν δεν υπάρχει θρησκευτικός φανατισμός. Αποδυτηριάκιας μιλάει.

Φανατισμός υπάρχει. Φανατίλα. Απ' εκεί και πέρα ο φανατικός εκτονώνει τις εμμονές του, τα κολλήματά του, μέσα από τη θρησκεία, μέσα από την ποδοσφαιρική ομάδα, μέσα από την κομματική αντιπαλότητα.

Ύστερα, για να μιλάμε σοβαρά, γιατί ο αποκεφαλισμός του δημοσιογράφου να είναι πράξη φανατισμού; Κάθε άλλο. Είναι εν ψυχρώ ενέργεια τρομοκρατικού τύπου, με χαρακτήρα μηνυματικό. Σφάζουμε έναν αθώο, έναν Αμερικανό πολίτη, για να δείξουμε σε ποια κατάσταση ακραία μας έχει φέρει η αμερικάνικη πρακτική, δεν την λέμε πολιτική. Και στέλνουμε μήνυμα μ' αυτή την απάνθρωπη πράγματι εκτέλεση πόσο αποφασισμένοι είμαστε να φερθούμε απάνθρωπα, τυφλά, ενάντια σ' ό, τι αμερικάνικο, εκτός και εντός ΗΠΑ.

Σκοτώσανε, λέει, τον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Και; Θα κλείσει ο κύκλος της τρομοκρατίας όσο η Αμερική επεμβαίνει όπου γης με τη στρατιωτική της υπεροχή; Σε παρακαλώ.

Επί του θέματος. Έχουμε γεμίσει παράνομα τζαμιά στην Αθήνα. Άλλο αυτό. Ελλάδα είμαστε, όχι Αμερική. Οι τζιχαντιστές αγαπάνε την Ελλάδα, περισσότερο από κάθε άλλη στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Κινέζοι καιι το λιμάνι του Πειραιά