ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

Πηγή: FOSPHOTOS
 

Παντρεύεται η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η πασίγνωστη πια και μη εξαιρετέα. Ποιος την ήξερε πριν δυο χρόνια; Σα βουλευτίνα του Σύριζα με τους πολλούς τσαμπουκάδες της έγινε φίρμα αλλά και μακρυά απ' αυτή την γυναίκα, ρε παιδί μου. Κόντρα στην κόντρα και κόντρα στην κόντρα. Τέτοιο πράμα δεν τον είχαν ματαδεί στη Βουλή.

Και λες. Η κόρη του Κωνσταντόπουλου θα ηρεμήσει τώρα που θα παντρευτεί; Λάθος ερώτηση. Ποιος σου λέει ότι εκτός Βουλής το κορίτσι δεν είναι νορμάλ. Όπως ένας “δολοφόνος” ποδοσφαιριστής να είναι το πρόβατο εκτός γηπέδων. Συμβαίνει. Ο βρώμικος, ο αντιαθλητικός στον αγώνα αλλά στην προσωπική του ζωή του κατηχητικού.

Δέκα χρόνια, λένε, έχει δεσμό με τον άνδρα που τελικά θα παντρευτεί η βουλευτίνα Ζωή Κωνσταντοπούλου. Εντάξει, το ψιλοάργησαν λιγάκι, αλλά τελικά το αποφάσισαν. Για σκέψου, όμως. Για σκέψου η δικηγόρος σα σύντροφος, σα σύζυγος να είναι καρμπόν όπως συμπεριφέρεται και σαν βουλευτίς. Να μη βάζει γλώσσα. Να προκαλεί διαρκώς. Να μην αφήνει να μιλήσει. Να θεωρεί τον άλλον απατεώνα, φαύλο, άξιο περιφρόνησης που θα 'πρεπε να βρίσκεται φυλακή.

Διαβάστε ακόμα:

Εκανε σεξ από το πρώτο κιόλας ραντεβού