«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ»

 

Οι ένδεκα στους δέκα απατεώνες εκμεταλλεύθηκαν την ανάγκη του αλλουνού. Όχι, δεν φθάνει μονάχα η ανάγκη κάποιου, κάποιων, για να δημιουργηθεί ο απατεώνας. Ακριβώς. Ο απατεώνας είναι δημιούργημα εκείνων που τους έχει πιάσει η απελπισία. Χρειάζεται, όμως, ο απελπισμένος να είναι και μαλάκας.

Πιάσανε έναν τύπο, 56 χρονών, και δύο συνεργάτιδές του, 46 και 35 χρονών, που ανελάμβαναν παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων γυναικών πού από τους άνδρες τους ήταν ύποπτες να ξενοπηδιούνται. Με μια κουβέντα ο αρχηγός της τριμελούς συμμορίας κονομούσε λεφτά από κορόιδα.

Πώς αλλοιώς να πεις παρά κορόιδο τον άλλονα όταν πληρώνει 3-5.000 ευρώ σε κάποιον άγνωστο για να του φέρει αποδείξεις ότι η γυναίκα του τον κερατώνει; Φοβερά πράγματα. Δεν τον ξέρει τον θεωρούμενο ντετέκτιβ, δεν τον έχει συστήσει κανένας, δεν έχει διεύθυνσή του και μέσω διαδιχτύου μαζύ του κλείνει ... συμφωνία.

Και, τελικά ο μάγκας ο 56χρονος έστελνε στους πελάτες του αντί διαλόγους των γυναικών με τους εραστές τους, ένα μονόλογο του Γιώργου Κοινούση, το σουξέ του “Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε”. Δηλαδή;

Άνθρωπος είναι η γυναίκα σου, ρε, και έκανε ένα σφάλμα, τι ψάχνεις να βρεις με ποιον πήγαινε; Πραγματικά, μια τέτοια “συμβουλή” από τον ντετέκτιβ αξίζει την αμοιβή του.

Διαβάστε ακόμα:

Την ερωτεύθηκε στον καναπέ του γραφείου