Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

 

Έχεις καταλάβει ότι το κορίτσι σε γουστάρει. Κι όχι μόνον, το αισθάνεσαι ότι είναι διαθέσιμη. Σταματάς να την καρφώνεις με ματιές γεμάτο με νόημα, και ανοίγεις τα χαρτιά σου, όπως άλλωστε θα το ήθελε κι εκείνη. Είσαστε συνάδελφοι, εργάζεστε στην ίδια εταιρεία, στον ίδιον όροφο, τι κάνετε; Μάλλον πού θα... το κάνετε; Εδώ σε θέλω.

Το ξέρει ότι είσαι παντρεμένος, όπως κι εσύ γνωρίζεις ότι είναι δύο χρόνια αρραβωνιασμένη. Οπότε είναι ρίσκο να βγαίνετε ραντεβού, να βρίσκεστε εκτός δουλειάς, μάλιστα εκτός ωραρίου δουλειάς. Θα προκαλέσετε υποψίες, ερωτήματα στους δικούς σας. Πού θα το... κάνετε, λοιπόν; Εδώ σε θέλω.

Ζευγαρώνουν εν ώρα εργασίας πολύ περισσότεροι απ' όσους μπορεί να φανταστεί κάποιος. Ποιούς χώρους προτιμούν για να έρθουν σε επαφή; Ποιά είναι η πιο βολική κρύπτη. Έγινε σχετική έρευνα. Προτίμηση πρώτη η τουαλέτα! Ακολουθεί το ασανσέρ. Ψάχνουν οι ''παράνομοι'' εραστές, που δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα σε συναδέλφους, ποιοί χώροι χρησιμοποιούνται ελάχιστα, έως καθόλου. Παίζουν και οι αποθήκες, όταν βέβαια όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι έχουν πάει σπίτι τους.

Γιατί, όμως, το σεξ ανάμεσα σε δύο που κρατάνε μυστική τη σχέση τους, όταν το κάνουν στη δουλειά, βολεύονται καλύτερα στην τουαλέτα; Δεν υπάρχει απάντηση στην έρευνα, παρά μόνον αναφέρονται οι πιο δημοφιλείς “κρυψώνες”, με την τουαλέτα Νο 1 στη σχετική λίστα. Πιθανόν οι εραστές όταν τραβήξουν το σύρτη στο στενό χώρο της τουαλέτας νοιώθουν μεγαλύτερη σιγουριά, πως δεν πρόκειται και να τους “συλλάβουν” και να τους... διακόψουν.

 

Διαβάστε ακόμα:

Οταν η θεότητα του έρωτα άγγιξε την παρθένα