Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ

 

Την είπανε τρελλή, την πιο λογική γυναίκα. Την κάνανε βούκινο σ' όλο τον κόσμο για την παλαβομάρα της να παντρευτεί τον ... εαυτό της. Κανένας μαλάκας δεν έκανε τον κόπο να σκεφθεί τι συνέβη και γιατί αναγνώρισαν την ουσία της πράξεως της αλλά και τη συμβολικότητα της οι στενοί της φίλοι που παραβρέθηκαν στην τελετή του γάμου της.

Γίνεται, ρε, γάμος μ' ένα άτομο; Βεβαίως γίνεται, κύριε μαλάκα, αν πραγματικά θες να γνωρίσεις τον εαυτό σου. Και να τον παντρευτείς. Σου λέω το μέγιστο φάρμακο της συμβίωσης μ' άλλο άτομο. Δεν μπορείς, ρε, να προχωράς σε γάμο μ' άλλον, μ' άλλην, πριν εσύ ο ίδιος αποδεχθείς τον εαυτό σου.

Η κοπέλλα της ιστορίας μας, μια φωτογράφος, μια χαρά κοπέλλα, έκανε κάποιες σχέσεις, αλλά όλες δεν είχαν την ευτυχή κατάληξη. Δεν ήταν το γεγονός ότι χώριζε από τον γκόμενο, αλλά δεν τα έβρισκε μαζύ του. Τι να φταίει, αναρωτιότανε. Κάποια στιγμή την βάρεσε στο κεφάλι η μεγάλη αποκάλυψη.

Για να τα πάω καλά μ' άλλον, με κάποιον που μ' αρέσει, πρέπει προηγουμένως να τα βρω με τον εαυτό μου. Μήπως δεν είμαι αυτή που νομίζω ότι είμαι; Μήπως δεν έχω αντιληφθεί τι μ' αρέσει; Μήπως κακώς μέχρι σήμερα ενοχλούμαι με πράγματα που δεν πρέπει να τους δίνω σημασία;

Αφού, λοιπόν, για έξι χρόνια έμεινε χωρίς σύντροφο, βρήκε την ευκαιρία να έρθει πολύ κοντά στον εαυτό της. Και αφού τον παντρεύτηκε, για τον εαυτό της λέμε, είναι σήμερα πανέτοιμη και φωτισμένη να κάνει το γάμο της ζωής της. Με τον άνδρα της ζωής της, αν τον βρει στο δρόμο της.

Διαβάστε ακόμα:

Και γαμώ μέσω internet!!!