ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

 

Φοβερά πράγματα. Η Αμερική, λέει, έχει επικηρύξει μ' ένα εκατομμύριο δολάρια τον Χριστόδουλο Ξηρό. Και η απόφαση όπου να 'ναι θα ανακοινωθεί επίσημα. Η φιρμάρα, λοιπόν, ο χοντρός Ξηρός, ο πιο μεγάλος σε ηλικία από τους αδελφούς Ξηρού, ένας συνταξιούχος τρομοκράτης, που ξαναγύρισε στο μέτωπο όταν δεν επέστρεψε στη φυλακή.

Επικηρυγμένος είναι και από το ελληνικό κράτος ο Χριστόδουλος, και μιλάμε σοβαρά τώρα, με την επικήρυξη και των ΗΠΑ κλέβει την παράσταση στο χώρο της τρομοκρατίας. Και αναρωτιέμαι: Ποιος, αν γνωρίζει που βρίσκεται, πού κρύβεται ο Χριστόδουλος, θα τολμήσει να τον καρφώσει;

Κι άντε τον “έδωσε” τον Χριστόδουλο Ξηρό ο καρφωτής. Άντε και έκανε πακέτο τα λεφτά της επικήρυξης. Θα έχει ύπνο κάθε βράδυ;

Ο Κικίλιας, ο υπουργός δημόσιας τάξης, συναντήθηκε στην Ουώσιγκτον με τον αρμόδιο στα θέματα τρομοκρατίας υπουργό δικαιοσύνης των ΗΠΑ, τον αρχηγό της CIA, τον διευθυντή του FBI, τον διευθυντή της ΕΥΠ των ΗΠΑ, τον επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής στον Λευκό Οίκο. Χωρίς πλάκα. Όλοι αυτοί δεν είναι σε θέση να προστατεύσουν εκείνον που θα έχει το θάρρος να μαρτυρήσει τον Χριστόδουλο.

Η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι προχωρημένη κατάσταση. Όχι μόνον οργανωμένες τρομοκρατικές συμμορίες αλλά και ένας μεμονωμένος θα ήθελε να τιμωρήσει τον “δώστη” του Χριστόδουλου, παραδειγματικά. Για να μη διανοηθεί αύριο και κάποιος άλλος να την φέρει σε επικηρυγμένο τρομοκράτη.

Διαβάστε ακόμα:

Από την αστυφιλία στη χωριατοφιλία