ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΗΔΟΝΗ ΜΕ ΤΟ... ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΟ!

 

Σε κάποιες περιπτώσεις γυναίκες έπαθαν κατάγματα από τα υψηλά τακούνια. Άσε τους πόνους που αισθάνονται στα δάκτυλα. Είναι φανατικές της γόβας-στιλέτο διότι τονώνει τη σεξουαλικότητά τους. Και ξεχνάνε ότι κάποιες φορές χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν μια φίλη τους ή, τον συνοδό τους για... πατερίτσα.

Για μια φορά ακόμα έγινε έρευνα πανεπιστημιακή και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά ότι τα υψηλά τακούνια τα γουστάρουν οι... άνδρες, να τα βλέπουν να κουβαλάνε γυναικείο σώμα. Τι, όμως, είναι εκείνο που σεξουαλικά ερεθίζει, το ίδιο τακούνι ή ο τρόπος που λικνίζει το κορμί της η γυναίκα όταν περπατάει με παπούτσι ψηλοτάκουνο; Αδιευκρίνιστο.

Ισχυρό αφροδισιακό, λοιπόν, το υψηλό τακούνι στο οποίο έχουν υποκύψει και οι φεμινίστριες. Καμιά δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι με τη γόβα-στιλέτο η γυναίκα γίνεται πιο κομψή, πιο γοητευτική, κλέβει περισσότερο την προσοχή του αρσενικού.

Είναι και κάτι άλλο. Με παπούτσια ψηλοτάκουνα η γυναίκα και χωρίς να το επιδιώκει, γυμνάζει τους πυελικούς μυς. Εγγυημένο 100%. Με υψηλά τακούνια η στάση του σώματος είναι καλύτερη και παρουσιάζουν 15% μικρότερη ηλεκτρική δραστηριότητα οι πυελικοί μυς, που σημαίνει ότι γίνονται πιο χαλαροί, πιο ενδυναμωμένοι και έτσι βοηθούν με την ικανότητα των συσπάσεων, στην παραγωγή υψηλώτερης ηδονής στη σεξουαλική πράξη.

Διαβάστε ακόμα:

Οι δεξιοί καλύτεροι στο σεξ από τους αριστερούς