Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙΣ

 

Επιστήμονες άνθρωποι είναι και μελέτησαν το φαινόμενο, και έψαξαν τις αιτίες του. Άνδρες και γυναίκες κάποιες φορές, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, όπως πλέον έχει διαπιστώσει η επιστημονική έρευνα, αισθάνονται φαγούρα. Μια ενοχλητική φαγούρα στα γεννητικά όργανα.

Τι κάνεις σ’ αυτή την περίπτωση; Τι άλλο παρά να τα ξύνεις. Κάποιος πούστης μύκητας έχει κάνει τη ζημιά. Ίσως ένα βακτήριο, ένα παράσιτο, ένας ιός, όλα αυτά. Κονδυλώματα, χλαμύδια, κάτι τέτοια περίεργα, που προκαλούν και πόνο στο κατούρημα, και τσούξιμο.

Ο αποδυτηριάκιας είναι υπέρ του ξυσίματος των γεννητικών οργάνων. Είναι μια θέση πολιτική αυτή. Πολιτικοποιημένη στάση να τα ξύνεις, είτε έχεις πρόβλημα, είτε όχι. Είτε σε «τρώνε» οι όρχεις σου, ο κόλπος σου, είτε όχι.

Τα ίδια τα γεννητικά όργανα που βλέπουν σήμερα τι γίνεται στην Ελλάδα που αισθάνονται τα χάλια της χώρας, γι’ αυτό έχουν ανάγκη να ξυστούν. Να εκφραστούν, δηλαδή. Να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους σ’ όλα όσα συμβαίνουν.

Τα ξύνω σημαίνει σε γράφω. Και δηλώνω μαζύ την αδυναμία μου να αλλάξω τη μοίρα μου. Γι’ αυτό δεν κάνω τίποτα. Δεν αντιδρώ. Δεν επαναστατώ. Τα ξύνω, ρε. Ό,τι και να μου λένε. Ό,τι και να μου υπόσχονται. Εγώ τα ξύνω. Και με τα δυο μου χέρια.

Ξύσε μας, μου λένε τα γεννητικά μου όργανα. Άσε να βαράνε το παιχνίδι τους τα κόμματα, τα κανάλια, εγώ τα ξύνω.

Διαβάστε ακόμα:

Αναψε τα φώτα, ρε μαλάκα