ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

 

Το ενδεχόμενο οι διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις, εκτός από τον οπλισμό τους, να έχουν και κοινό ...κομμωτήριο απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ. μετά τη διαπίστωση ότι η μεταμφίεση του Χριστόδουλου Ξηρού ήταν ίδια με τη μεταμφίεση της Πόλας Ρούπα και άλλων μελών της Οργάνωσης Πυρήνες της Φωτιάς.

Ο Ξηρός είχε αφήσει μακριά τα μαλλιά του και τα είχε βάψει σε μία απόχρωση προς το ξανθό, όπως η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη για να μη γίνει αντιληπτή και να διαφύγει. Επίσης είχε αφήσει μούσι και φορούσε γυαλιά.

Τα ίδια στοιχεία μεταμφίεσης έχουν επισημάνει οι αστυνομικοί και σε άλλα στελέχη των Πυρήνων, κάτι που οδηγεί στην πιθανότητα για ύπαρξη ειδικών επί των μεταμφιέσεων που συμβουλεύουν τους τρομοκράτες.

Σειρά από ενδείξεις πείθουν ότι ο Ξηρός είχε πάρει μεταγραφή σε ενεργή τρομοκρατική οργάνωση, η οποία, μεταξύ άλλων του εξασφάλισε κατάλυμα σε μία ερημική το χειμώνα περιοχή, δίπλα στα Καλύβια, όπου διέμενε το ζεύγος Μαζιώτη – Ρούπα.

Η προσέγγιση Ξηρού – Πυρήνων είχε επισημανθεί από πέρυσι, όταν έγινε γνωστό ότι ο καταδικασμένος για 8 εκτελέσεις τρομοκράτης, λίγο πρίν πάρει άδεια εξόδου από τις φυλακές , είχε περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στον Κορυδαλλό μαζί με τους προφυλακισμένους των Πυρήνων.

Διαβάστε ακόμα:

Η ομίχλη εχθρός στο ελληνικό Αλκατράζ