Η ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

 

Όταν την καλούσε στην κρεββατοκάμαρά της να κάνουν έρωτα και κάθε σεξουαλική παρεκτροπή που σκαρφιζόταν η κυρία τους, η Ρούλα γνώριζε πως δεν θα σταματούσε να παραμένει η υπηρέτρια του σπιτιού. Έτσι την ήθελε, όχι ίσα και όμοια της, ακόμα και στα τρελλά ερωτικά τους παιχνίδια, έτσι συμπεριφερόταν η Ρούλα. Γιατί οικονομικά ήταν απόλυτα εξαρτημένη από την ενασχόληση της στη βίλα της κυρίας υπουργού, αλλά και γιατί της άρεσε πια και να δέχεται στο κορμί της τις «περιποιήσεις» την κυρία της.

Πολλές απόφοιτες του πανεπιστημίου θα ζήλευαν το βιογραφικό της Ρούλας, που σε πείσμα των πτυχίων της και των σπουδών της στην Ελλάδα και την Αμερική, δεν κατάφερνε να βρει δουλειά. Κόρη καταχρεοκοπημένου βιοτέχνη που δυο φορές οδηγήθηκε στη φυλακή για χρέη, δεν το σκέφθηκε καθόλου όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία. Ένας θείος της μάταια προσπαθούσε κάπου να την διορίσει, στο δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέα, οπουδήποτε.
Όταν ο θείος απευθύνθηκε στην Φιόνα, της δημοκρατικής παράταξης και της γνωστής παληάς αριστοκρατικής οικογένειας, η Φιόνα Καρατζά του είπε: «Αν η ανηψιά σου έχει προσόντα ας τα δείξει και σαν καθαρίστρια, μέχρι να βρεθεί κάτι, μέχρι να αλλάξει η κατάσταση στην Ελλάδα».

- Καμμία αντίρρηση! Δουλειά και ό,τι να ‘ναι, να πλένει σκάλες, να καθαρίζει γραφεία, τουαλέτες, οτιδήποτε. Σου είπα, το κορίτσι έχει ανάγκη να εργαστεί.

Η Ρούλα βρέθηκε στο σπίτι της υπουργού, που με τίποτα δεν ήθελε να βάλει μέσα στο χώρο της μια αλλοδαπή γυναίκα. Η νέα οικιακή βοηθός ανέλαβε τα πάντα. Μαγείρεμα, σιδε΄ρωμα, να φροντίζει τον κήπο, κάθε εργασία μέσα και εκτός οικίας. Μποναμάς για τη βίλα της Φιόνας η Ρούλα .

Στην πρόσληψη της Ρούλας έπαιξε ρόλο και η σχήμια της. Όχι πως ζήλευε τον σύζυγό της η Φιόνα, αλλά είναι ηλίθιο να κυκλοφορεί στα πόδια τους ένας θηλυκός πειρασμός για τον Μανούσο. Να, όμως, που σύντομα η 42χρονη υπουργός άρχισε να βρίσκει μια ανεξήγητη, μια μυστηριακή γοητεία στην Ρούλα. Όταν πλησίαζε στο ένα μέτρο την 26χρονη παραδουλεύτρα η κυρία της αισθανόταν μια αφροδισιακή πρόκληση. Σαγήνη. Περίεργο!
Ποιο, επιτέλους, είναι το ωραίο επάνω στην Ρούλα; Δεν μπορούσε να το βρει η Φιόνα. Η μύτη της Ρούλας, το στόμα, το πηγούνι, το κούτελο, όλα πάσχουν αισθητικά, μετρικά.

***

Η Φιόνα ζήτησε πολύ δυνατό μασάζ, μη διστάσει η μασέρ ακόμα και να την πονέσει, αρκεί να της πάρει κάθε αρνητική ενέργεια από το σώμα της. Μασάζ τέλος, εμφανίζεται η Ρούλα.
- Μην αφήνεις την πόρτα ανοικτή, ούτε χαραμάδα, θα αχρηστευθεί το μασάζ μου και με υποψία ψυχρά,
«Μάλιστα, κυρία»
- Κάνε αμέσως ένα ζεστό ντους, όσο γίνεται καυτό. Εδώ! Όχι στη δική σου τουαλέτα, μη βγεις καθόλου από το δωμάτιο.
Ολόγυμνη η Ρούλα κάθεται τρία λεφτά κάτω από τη ντουζιέρα του γυμναστηρίου.
- Δεν μπορώ να κινηθώ, πονάω στο κορμί μου, όμως δεν ξέρω που ακριβώς…, έκανε καλή δουλειά η μασέρ. Ρούλα.
«Μάλιστα, κυρία»
- Πάρε μια στεγνή πετσέτα, δυο πετσέτες και χωρίς να με ξεσκεπάσει, χώσου κάτω από το σεντόνι, να με σκουπίσεις, τρυφερά, αργά, να «πάρεις» όλα τα λάδια από επάνω μου
«Μάλιστα, κυρία»
- Έτσι. Κολλητά επάνω μου. Μπράβο. Κατέβα μέχρι τον πωπό μου. Μη μείνει τίποτα από λάδι, άλλαξε πετσέτα, προσπάθησε να με τουμπάρεις, να γυρίσω ανάσκελα…, έτσι, μπράβο, Ρούλα, ναι, και μαλακά στα βυζιά μου, ναι, πήγαινε τώρα στα μπούτια μου…», άριστα, Ρούλα. Τώρα είμαι καλύτερα, χάρη σε σένα, αξίζεις ένα φιλί… Πού το θες;
«Ξέρετε εσείς, κυρία…»
- Το αγαπημένο σου είναι οι ρώγες σου, όμως εγώ θα σε φιλήσω στο στόμα, η γλώσσα μου νοιώθει την επιθυμία της δική σου γλώσσας…
«Έχετε πάλι δίκαιο, κυρία».

Διαβάστε ακόμα:

Ο επιβήτορας θέλει την ειδικότητά του