Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΖΕΙ ΣΕΞ ΜΑΝΙΩΔΩΣ

 

Αξεπέραστος και διαχρονικός ο μαγνητισμός του σεξ. Ποιος λέει “Όχι” σε οτιδήποτε έχει σχέση με σεξ, πορνογραφικό κι όχι; Ό,τι προκαλεί αισθησιακά στο σινεμά, στη διαφήμιση, στα μήντια, αρέσει και έχει τους αμέτρητους μπανιστές του.

Αυτή, όμως, η δίψα του μπανίζειν δεν εκφράζει στην πράξη και τους... χρήστες της ερωτικής πράξης. Θέλω να πω ότι πολύ λιγώτεροι, ελάχιστοι, είναι εκείνοι που κυνηγούν το αληθινό σεξ, που θέλουν να κάνουν σεξ, σε σύγκριση με την παγκόσμια κοινωνία που αρκείται στην ερωτική οφθαλμολαγνεία.

Τελικά, ο άνθρωπος είναι ντροπαλός. Δεν ξέρει τι θέλει ο άλλος, ο διπλανός του, ο γνωστός και άγνωστος. Κι αν το ξέρει, ότι ο άλλος, η άλλη θέλουν να κάνουν σεξ, αυτός δύσκολα ξεπερνάει τη ροζ γραμμή. Δεν φλερτάρει, δηλαδή, δεν “επιτίθεται” στον άλλον, στην άλλη, με τον δέοντα τρόπο βέβαια, για να βρεθούν τελικά οι δυο τους στη διαδικασία της συνουσίας.

Είμαστε πολύ μπροστά και από την εποχή που σήμανε η περιλάλητη σεξουαλική απελευθέρωση, αρχές της δεκαετίας του '60. Ταινίες στο σινεμά, θεατρικά έργα, βιβλία, ΜΜΕ τα λένε όλα, τα δείχνουν όλα. Κι όμως, το ενδιαφέρον του κόσμου, σ' όλες τις βαθμίδες, σ' όλες τις κοινωνικές τάξεις, σ΄ όλες τις ηλικίες, παραμένει υψηλό. Και καυτό. Όλοι ψοφάνε για οτιδήποτε σεξουαλικό. Καμία κόπωση. Κανένα μπούχτισμα.

Από την άλλη, ο κόσμος δεν πηδάει όσο θα ήθελε ο ίδιος. Και όσο έχει ανάγκη. Αυτή κι αν είναι η Αποκάλυψη Τώρα. Να γουστάρεις σεξ, να υπάρχουν ατελείωτοι που πεινάνε για σεξ, και τα ζευγαρώματα να είναι πολύ λιγώτερα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πανεπιστημιακές έρευνες όσο πιο ευφυής είναι κάποιος, όσο υψηλώτερο IQ έχει ένας νέος, μια νέα, τόσο αργότερα ξεκινάει τη σεξουαλική του ζωή. Τόσο πιο φτωχή είναι η σεξουαλική του ζωή. Όχι από σεξουαλική αδιαφορία! Απόδειξη ότι ψοφάνε να δούνε γυμνό, να διαβάσουν κάτι “πονηρό”.

 

Διαβάστε ακόμα:

Το σεξ όπως δεν το ήξερε με τον σύζυγό της