ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ζωή και κότα περνούν στις φυλακές οι βαρυποινίτες. Σε αντίθεση με τους άλλους κρατούμενους, έχουν τα πάντα στη διάθεση τους. Από κινητά τηλέφωνα μέχρι τις απαραίτητες συσκευές για να μπορούν να μαγειρεύουν τα φαγητά της αρεσκείας τους. Διαθέτουν, μάλιστα και δοκιμαστές για να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους δηλητηριάσουν, κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Ένας βαρυποινίτης είχε ιδιαίτερη προτίμηση στο σολομό και το κατσικίσιο γάλα και το σύστημα της φυλακής έπρεπε να του το εξασφαλίζει. Οι δεσμοφύλακες έκαναν τα στραβά μάτια καθώς, όπως κατέθεσαν στον εισαγγελέα που ερευνά τις καταγγελίες για το κύκλωμα των νονών, ήξεραν ότι με ένα νεύμα τους οι βαρυποινίτες θα μπορούσαν να προκαλέσουν γενική εξέγερση.

Τις τελευταίες ημέρες τρεις βαρυποινίτες πίεζαν για τη μεταφορά τους στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού, κάτι που έπρεπε να προβληματίσει τις αρχές για την ασφάλεια των φυλακών.

Τελευταία το υπουργείο Δικαιοσύνης ετοίμαζε διάταξη για να μπορούν οι κρατούμενοι να κάνουν σεξ μέσα στις φυλακές προνόμιο που τώρα το έχουν μόνο οι βαρυποινίτες, που δέχονται τις συζύγους ή, τις φίλες τους στα κελιά τους ή, σε ειδικούς χώρους.

Στις ελληνικές φυλακές επικρατεί τόσος συνωστισμός που είναι δύσκολο έως αδύνατο να βρεθούν και χώροι για ...γκαρσονιέρες, λένε οι σωφρονιστικοί.

Διαβάστε ακόμα:

Ερωτική φωλιά το κελί του Βλαστού