Η ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ!

 

Την πρώτη πορνό ταινία, όχι μεγαλύτερης διάρκειας από 20 λεπτά, την είδα πριν 40 χρόνια. Μαζευτήκαμε 6-7 δημοσιογράφοι και την παρακολουθήσαμε σ' ένα σκοτεινό χώρο, στα γραφεία της εφημερίδας, με ερασιτεχνική μηχανή προβολής.

Ένα παντρεμένο ζευγάρι σε μία φάρμα της Ολλανδίας. Δέχεται την επίσκεψη ενός άγνωστου ζευγαριού, και μετά από λίγο... μπερδευτήκανε οι τέσσερις σε διάφορα «σχήματα». Παρακολουθήσαμε την τσόντα λες και είμασταν στην παρανομία. Σήμερα το πορνογραφικό υλικό το βρίσκεις πιο εύκολα από μια ασπιρίνη.

Αλήθεια, είναι καλό να βλέπεις τσόντα; Το ερώτημα μπαίνει γιατί σ' όλους αρέσει και πολλοί, πάρα πολλοί είναι οι.. χρήστες. Λοιπόν. Επειδή, φαντάζομαι, δεν απευθύνομαι σε μαλάκες, αντιληπτό είναι πως στην περίπτωση ο σχετικός εθισμός δεν ωφελεί. Τι θέλω να πω;

Μπανίζω για να «παίξω» μετά. Δεν μπανίζω για το... μπανιστήρι. Το λένε και οι επιστήμονες, ειδικοί, σεξολόγοι και σία, ότι αν βλέπεις πορνό για να φτιαχτείς πριν το σεξ, θα το κάνεις πολύ καλύτερα. Αν, μάλιστα, βλέπεις πιο συχνά, όμως πάντα σε μέτρια... δοσολογία, τότε θα έχεις μεγαλύτερη επιθυμία να βρεθείς με την, τον σύντροφό σου. Με κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Απ' αυτούς που κατά σύστημα είναι θιασώτες της τσόντας, σύμφωνα με σχετικές έρευνες, το 70% είναι άνδρες και το 30% γυναίκες. Δεν είναι όλοι σολίστες! Το 45% που χρησιμοποιούν το διαδίχτυο για να πάρουν τη δόση τους το κάνουν με την, με τον σύντροφό τους.

Κι αυτό είναι το καλύτερο! Η τσόντα φέρνει πιο κοντά το ζευγάρι, παντρεμένο ή όχι, και τους ντοπάρει για να απολαύσουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.

 

Διαβάστε ακόμα:

Το έκαναν με στοίχημα