ΜΑΓΙΚΟ ΣΕΞ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΜΙΑΣ

 

Τον ένοιωθε βαθειά μέσα της και μια απέραντη γλύκα είχε σφικταγκαλιάσει το κορμί της όλο. Τα χέρια του χούφτωναν άγρια τα στήθη της με δύναμη και πάθος κι όμως η ηδονή που της χάριζε σκέπαζε τον πόνο, ακόμα κι όταν στα μεριά της έχωνε απειλητικά τα νύχια του. Αυτό είναι γαμήσι σκεπτόταν, αν μπορούσαν τούτες τις στιγμές να χωρέσουν σκέψεις κι άλλες εικόνες στο μυαλό της.

Δεν το περίμενε ποτέ, μα ποτέ, ότι θα έφθανε να κάνει σεξ με τον Σταύρο, έναν στην πραγματικότητα άγνωστο άνδρα, που τις δυο-τρεις φορές που συναντήθηκαν φιλικά, οικογενειακά, εκείνος την γλυκοκύτταγε, σ' αυτό δεν πέφτει έξω. Δεν θυμόταν, αλήθεια, τι ακριβώς προηγήθηκε και ήρθε σε κατάσταση απόλυτου διονυσιασμού μετά από δυόμισυ χρόνια αγαμίας.

Το βαρύ σώμα του Σταύρου επάνω της έχει πατήσει γκάζια και...έρχεται, ναι, έρχεται ο μέγας επιθυμητός οργασμός που την παραλύει, μήπως λιποθυμήσει από την υπέρτατη ηδονή. Ο άνδρας καλπάζει, μπαινοβγαίνει μέσα της, μία νέα επίθεση κάθε μισό δευτερόλεπτο, ένα νέο κτύπημα που την ξεσκίζει, την λοιώνει, την αδειάζει, την στέλνει να ίπταται χωρίς αλεξίπτωτο..., μέχρι που προσγειώθηκε στο...κρεβάτι της, δίπλα στον σύζυγο. Θεέ μου, ήταν όνειρο! Η Νάντια έφερε ασυναίσθητα το χέρι της μπροστά της.

Ήταν μαγικό. Αλησμόνητο. Πόσο θα 'θελε να είχε συμβεί πραγματικά. Ακόμα στον ύπνο της το ευχαριστήθηκε, όμως. Ξανάκλεισε τα μάτια της, γρήγορα της ήρθε ο ύπνος και το ίδιο όνειρο! Αυτή τη φορά η Νάντια δεν ήξερε που βρισκόντουσαν, σε ποιο χώρο, μόνο ότι είχε αφεθεί ολόγυμνη στα φιλιά του Σταύρου που της ξυπνούσαν κάθε γωνιά της σάρκας της, και της προκαλούσαν μία άγνωστη σ' αυτήν ηδονική αναστάτωση.

Κυριακή, περασμένες 11 το μεσημέρι. Ακόμα βρίσκονται στο συζυγικό κρεβάτι ο 42χρονος Γιώργος και η Νάντια, στα 36, παντρεμένοι 15 χρόνια. Από τη σκέψη της γυναίκας δεν φεύγει το διπλό ονειρικό γαμήσι με τον Σταύρο τον οποίον συνάντησαν χθες βράδυ μαζί με την γυναίκα του κι άλλα δύο ζευγάρια στο σπίτι του κουμπάρου τους. Δεν νοιώθει ένοχη, μία άπιστη επειδή «δόθηκε» σε κάποιον παρά τη θέλησή της, στα όνειρά της. Δεν το σκέφθηκε διόλου πριν αποφασίσει να διηγηθεί στον άντρα της τα καθέκαστα. Πλάκα θα 'χει.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ίσως προκαλέσει τον άνδρα της να θυμηθεί ότι είναι... άνδρας, ότι δίπλα του έχει γυναίκα. Η αποχή είχε παρατραβήξει, και τους δυο τους είχε πάρει η κάτω βόλτα. Γιατί όχι, λοιπόν, να μη γυρίσει σελίδα το πράμα, αν εκείνη αναφέρει τι της «συνέβη» όσο εκείνος κοιμόταν...

Το λάθος της Νάντιας ήταν ότι μετέφερε το «γεγονός» σαν πραγματικό στον σύζυγό της, με τη βεβαιότητα ότι αυτός δεν θα την πίστευε, ότι δεν την έχει ικανή να τον απατήσει... Απεναντίας, ήλπιζε ότι θα έμπαινε κι αυτός στο παιχνίδι, παρασυρμένος από το ψέμα της, για να θυμηθούν τις ερωτικές τους «αταξίες» στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους.
- Χθες το βράδυ, Γιώργο, έγινε κάτι που θέλω να σου εξομολογηθώ..., βρέθηκα σε στιγμή αδυναμίας και.. με τον Παρασκευόπουλο, τον Σταύρο.
Ο άνδρας αιφνιδιάζεται, σίγουρα του κάνει πλάκα. Η γυναίκα απλώνει τσαχπίνικα το χέρι της στο πέος του, τον χαϊδεύει μετά από μήνες πολλούς...

- Σοβαρά μιλάω, Γιώργο, δεν με πιστεύεις..., παίζει μαζί του ελπίζοντας αυτός να έρθει τρυφερά πιο κοντά της και ερωτικά να της πει «Και βέβαια δεν σε πιστεύω...».

«Να πιστέψω, τι...» πετάγεται απότομα ο άνδρας έτοιμος να τα κάνει όλα λίμπα. Χωρίς να το καταλάβουν έφθασαν στα άκρα...

Ο Γιώργος ψευτοντύθηκε, άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε. Τηλεφώνησε στον Σταύρο και αφού τον έβρισε του είπε ότι είναι αδερφάρα. Ότι οι αληθινοί άνδρες δεν ξηγιούνται έτσι με την γυναίκα του αλλουνού. Φτηνές δικαιολογίες του Σταύρου θεώρησε ό,τι του έλεγε ο Γιώργος.

Ο Σταύρος έπεσε από τα σύννεφα. Άλλο πάλι κι αυτό. Να κατηγορείται ότι φόρεσε τα κέρατα σε κάποιον χωρίς να έχει κάνει κάτι με την γυναίκα του «απατημένου». Θεώρησε φρόνιμο να ενημερώσει την δική του γυναίκα, την Λιάνα, όχι τίποτα άλλο παρά να προλάβει τον Γιώργο. Μήπως επαναλάβει στην Λιάνα ο Γιώργος όλα αυτά τα παλαβά που είπε και στον ίδιον.

Η Λιάνα δεν μασάει αυτά που της λέει ο άνδρας της, ο Γιώργος. Δεν μπορεί να αποτρελάθηκε ο Γιώργος, ένας σοβαρός και αξιοπρεπής κύριος. Πρόβλημα έσκασε πάλι στο ζευγάρι μετά από μία ακόμα απιστία του Σταύρου, που βέβαια αυτή τη φορά δεν είναι πραγματική. Η Λιάνα τηλεφωνεί στην Νάντια και την σκυλοβρίζει, γιατί ξενοπηδήχθηκε με τον άντρα της.

Τελικά, η «παρεξήγηση» λύθηκε. Οι δύο γυναίκες ήρθαν κοντά, μάλιστα. Έγιναν φίλες, κολλητές. Κι αυτές είχαν την ιδέα για να χαρούν τον άνδρα τους, να τον... ανταλλάξουν μεταξύ τους. Ο άνδρας τους άνδρας τους, αλλά και ερωμένος της άλλης. Οι δύο σύζυγοι, Σταύρος και Γιώργος, απλά συμφώνησαν στην αρχή και στη συνέχεια εκτελούσαν με ενθουσιασμό τα καθήκοντά τους, τόσο του συζύγου, όσο και τους εραστή.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Η κάψα της κράτησε μια ζωή