Η ΠΟΡΝΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΩ!

 

Μέσα στο μπουρδέλο κοιμόταν, πιο σωστά λαγοκοιμόταν ο νταβατζής και παραδίπλα του ποιος ξερει τι όνειρα έβλεπαν κοιμισμένες κι αυτές οι δυο πουτάνες που είχε στη δούλεψή του. Παίδαρος ο Λιάκος, ημιάγρια φύση, όμως φοβότανε μήπως του ορμήξουνε στον ύπνο του και τον ξεσκίσουν οι τσούπρες στις οποίες έκανε τον αγαπητικό. Εκείνες τον είχαν για καμάρι τους, για τον άνθρωπό τους.

Δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει η ψυχή του αλλουνού. Της αλληνής. Με το χέρι στο μαχαίρι που κουβαλούσε στον κόρφο του κοιμόταν, λαγοκοιμόταν ο περιβόητος νταβατζής της Τρούμπας, από Ηλεία μερηά, αλλά ο φόβος, φόβος μην του φερθεί μπαμπέσικα ένα από τα δύο κορίτσια του.

Την ιστορία του Λιάκου, του βαρύμαγκα νταβά πριν 60 χρόνια, θυμήθηκα με τη δολοφονία του 33χρονου πριν από μερικούς μήνες έξω από το νεκροταφείο του Δήμου Αχαρνών. Η 24χρονη που τον καθάρισε με μαχαίρι ομολόγησε την πράξη της και σύμφωνα μ' αυτά που κατέθεσε η ίδια ήταν το μέγα θύμα του δολοφονημένου απ' αυτήν.

«Με το ζόρι, με τη βία μ' έριξε στην πορνεία κι όλα τα χρήματα τα έπαιρνε αυτός. Είχει βιάσει τις δύο αδελφές μου, απειλούσε την οικογένειά μου, μ' έστελνε σε πελάτες. Όποτε προσπαθούσε να ξεφύγω με ξυλοκοπούσε και ήταν έτοιμος να ξεσπάσει και στον πατέρα μου.

»Ήρθε σπίτι μου, στο Μενίδι, γιατί είχε βρει κάποιον που θα πλήρωνε καλά. Αλλοίμονό μου αν δεν πήγαινα στο ραντεβού μαζύ του, για να με οδηγήσει στον πελάτη. Συναντηθήκαμε στον περίβολο του νεκροταφείου, αρνιόμουνα και για να με «συνετίσει» άρχισε να με δέρνει. Είχα πάρει μαζύ μου ένα μαχαίρι, του το κάρφωσα δυο φορές στην πλάτη, μετά άλλες δυο φορές στο στήθος και μια φορά στο πόδι. Σωριάστηκε αιμόφυρτος και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή».

Διαβάστε ακόμα:

Η θεϊκή ηδονή στο στοματικό σεξ