ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ

 

Θα είσαι τυχερός αν τη γλυτώσεις. Κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Μήπως σε συμφέρει να έχει κόστος το λάθος σου. Για να πάρεις ένα μάθημα. Να προσέχεις. Και να μη ξεχνάς ότι τίποτα δεν πάει στράφι. Για όλα υπάρχουν τα διόδια ζωής.

Θα σου πω τι εύχεται ο Εβραίος στο παιδί του. Φοβερά πράγματα. Να αποτύχει η πρώτη μπίζνα του γιου του. Αυτή η αποτυχία θεωρείται το καλύτερο διαβατήριο για τη συνέχεια. Όχι να του έρθουν όλα δεξιά, να τα βλέπει όλα εύκολα και όταν ανοιχθεί να πάθει την καταστροφή. Μιλάμε τώρα για εμπειρίες αιώνων. Απόσταγμα σοφίας.

Στο θέμα μας. Τι λέγαμε; Ότι όταν ανοίξεις τα φτερά σου, όταν αποκτήσεις προσωπική ζωή, κύριε μαλάκα, θα υπολογίζεις κάθε σου κίνηση. Κάθε σου απόφαση. Και το μυαλό σου θα το έχεις συνεχώς στο κακό. Τα λέμε με αφορμή αυτό που έπαθε ο Πελέ της πορτογαλικής Μπελενένσες, ο δανεικός της Μίλαν. Σκέφθηκε να περάσει ένα ωραίο βράδυ με δύο πουτανίτσες, πιτσιρίκες αλλά δηλωμένες, κι έκανε τη γκέλα νταμπλ. Και βιντεοσκόπησε τις «αταξίες» του με τα κορίτσια και για να δείξει τα κατορθώματά του έδωσε το υλικό σ' ένα φίλο του.

Την ιστορία «lll» την ξέρεις; Άλλο αυτό. Ένα και ένα κάνουν ll. Και ένα, συν ένα, συν ένα κάνουν lll. Λες και το μυστικό στον κολλητό σου, κι αυτός τα μεταφέρει τον δικό του κολλητό. Δεν το ξέρουν μόνον τρεις, αλλά βρώμισε η δουλειά σε 111 άτομα.

Παρακάτω. Το video του παίκτη από τον κολλητό του πήγε στον κολλητό του κολλητού του και τελικά βρέθηκε σε εκβιαστές. Ή, μας δίνεις τόσα, είπαν στον Πελέ της Μπελενένσες ή, το ανεβάζουμε στο internet και παθαίνεις τη ξευτύλα της αρκούδας.

Σε τέτοιο λούκι έπεσε το παλληκάρι. Γιατί; Είπαμε. Έκανες τη μαλακία, θα πληρώσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Στο σεξ απογειώνεσαι στη μονογαμία