ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

 

Έκρηξη πλαστικής “ομορφιάς” με περισσότερες από 23 εκατομμύρια πλαστικές επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής το 2013. Οι «φτιαγμένες» γκόμενες έχουν καταντήσει να γίνουν μόδα. Σπάνια πια, πιάνεις ένα αληθινό γυναικείο στήθος.

Είναι απίστευτο αυτό που διαβάζω αλλά κυρίως αυτό που συμβαίνει. Ολοένα και περισσότερο βλέπω παραμορφωμένες γυναίκες, αλλά δεν πίστευα ότι ο αριθμός έχει φτάσει σε τέτοια δυσθεώρητα ύψη! Σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλα για την εικόνα, όλα για να σταματήσουμε το χρόνο, όλα για να φαινόμαστε νέοι. Αυτό το πανηγύρι της ματαιοδοξίας δεν έχει τέλος. Δεν έχει πάτο.

Ανθεί σε ολόκληρο τον κόσμο η πλαστική χειρουργική με εκατομ­μύρια ανθρώπους να υποβάλλονται σε μικρότερες ή μεγαλύτερες χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσουν κατά τα σύγχρονα πρότυπα την ει­κόνα τους. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις είναι αυτή της αύξησης του μεγέθους του στήθους, η λιποαναρρόφηση, ενώ πολύ δημοφιλής ιατρική πράξη είναι και οι ενέσεις botox.

Περισσότερες από 23 εκατομμύρια επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής πραγματοποιήθηκαν το 2013 σύμφωνα με τη Διεθνή Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Όλα τα ρεκόρ τα έσπασαν οι ΗΠΑ όπου τέσσερα εκατομμύρια άτομα βρέθηκαν στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών και ακολουθεί η Βραζιλία με περισσότερες από δύο εκατομμύρια ιατρικές πράξεις αυτού του τύπου. Έπονται το Μεξικό, η Γερμανία, η Ισπανία, η Κολομβία, η Ιταλία, η Βενεζουέλα, η Αργεντινή [που είναι στα πρόθυρα της πτώχευσης για τρίτη φορά] και το Ιράν [να και οι μουσουλμάνες]!!!.

Διαβάστε την συνέχεια στο www.nikosonline.gr