ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

 

Ο θεός να σε φυλάει! Είπαμε αλλά όχι κι έτσι! ΟΚ άνθρωποι είμαστε, και ελαττώματα έχουμε, και σφάλματα κάνουμε, και κανείς δεν είναι τέλειος κτλ. κτλ. αλλά βρε αδελφάκι μου, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι άνω ποταμών. Δεν υποφέρονται με τίποτα.

Και δεν μιλάμε για εκείνα τα ελαττώματα του καθενός που είναι κι αυτά που τον κάνουν γοητευτικό και μοναδικό, μιλάμε για αρρωστημένες καταστάσεις. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι ατέλειες και τις βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες από την τελειότητα. Απ’ την άλλη αυτό που είναι ελάττωμα για κάποιον μπορεί να είναι προτέρημα για κάποιον άλλο, οπότε θα το εξετάσουμε με την μέθοδο της πλειοψηφίας για να είμαστε πιο συνεπείς και όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα ασχοληθούμε με κάποια ελαττώματα των γυναικών, που όχι μόνο δεν είναι γοητευτικά, αλλά είναι επίσης, εκνευριστικά και ικανά να σε στείλουν στο τρελοκομείο. Να θέλεις να βάλεις τις φλέβες σου στο μπλέντερ. Επειδή οι άντρες, είναι πιο απλά άτομα και προτιμούν τα πιο απλά πράγματα και τους πιο απλούς ανθρώπους εδώ θα διαβάσεις τι σιχαίνονται σε μια γυναίκα και αν είστε μία από τους παρακάτω τύπους, δουλέψτε το καλά, και φροντίστε να το καταπολεμήσετε.

Η συνέχεια στο www.nikosonline.gr