ΤΙ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ

 

Οι Άγγλοι λένε I love you, δηλαδή Σ' αγαπώ, όχι Είμαι ερωτευμένος μαζύ σου. Με μια λέξη, το love κάνουν δουλειά και για την αγάπη και για τον έρωτα. Το ίδιο και οι Γάλλοι, μια λέξη έχουν, το Amour.

Έχει σχέση ο έρωτας, η αγάπη, με το γαμήσι; Έχει. Και δεν έχει. Αγαπάς ένα πρόσωπο φιλικά, όχι ερωτικά. Όπως γουστάρεις να πηδήξεις κάποια χωρίς να την έχεις αγαπήσει, χωρίς να την έχεις ερωτευθεί.

Ύστερα είναι και το άλλο. Οι γυναίκες, οι περισσότερες γυναίκες έχουν ταυτισμένο το σεξ με τον έρωτα. «Υποκύπτουν» στο σεξ, όταν πειστούν ότι με τον γκόμενο θα γνωρίσουν τον έρωτα. Και το σεξ είναι δεύτερο, το πρώτο, δηλαδή ο στόχος είναι ο έρωτας, η ρομαντική διάσταση της ερωτικής σχέσης. Αντίθετα, για τον άνδρα πρώτο έρχεται το σεξ.

Καμμία σχέση δεν έχει ο έρωτας, το συναίσθημα, που είναι αέρας μυρωδάτος, που είναι φαντασία, με το γαμήσι, που είναι πράξη, πράμα χειροπιαστό και σπαρταριστό.

Δεν σου κάθεται το κορίτσι. Τι κάνεις; Θέλει σχέση μαζύ σου, όμως δεν αισθάνεται έτοιμη να γδυθεί. Πιθανόν να θέλει να γαμηθεί και να περιμένει από εσένα τον μαλάκα όχι απλά να επιμένεις κι άλλο, όσο να της δώσεις «άλλοθι» για να παραδοθεί.

Της λες, λοιπόν, ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα κακό αν κάνετε σεξ. Με τα κατάλληλα λόγια που θα γεννήσει η στιγμή της αναφέρεις πως το γαμήσι θα της κάνει καλό. Σωματικά. Οργανικά. Ότι στην ηλικία της έχει ανάγκη να γαμηθεί, να γαμιέται. Αγαμία σημαίνει ατροφία στην γυναίκα. Μιλάμε ιατρικά, επιστημονικά.

Οι κινήσεις στο σεξ βοηθάνε στη σύσφιξη της κοιλιάς της και των οπισθίων της. Δεν υπάρχει πιο φυσικό αναλγητικό στην γυναίκα από τον σεξουαλικό ερεθισμό. Και σαν γυναίκα με τον οργασμό ενισχύει την αντοχή της σε κάθε πόνο.

Κι ένα τελευταίο να της πεις, αν πραγματικά σ' αγαπάει. Με το σπέρμα ο άνδρας αποβάλλει καρκινογόνες ουσίες. Αν δεν σ' αφήσει να κάνετε έρωτα, οι καρκινογόνες ουσίες συσσωρεύονται στον προστάτη.

Διαβάστε ακόμα:

Δοξάζει τον Θεό όταν το πέος μπει μέσα της