ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «G» ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ!

 

Έχει σαλτάρει το σύμπαν εδώ και 30 χρόνια με το μαγικό και τόσο μυστηριώδες σημείο «G» στον κόλπο μέσα της γυναίκας. Ψάχνουν όλοι να το... βρουν για να γνωρίσουν και για να προσφέρουν την υπέρτατη σεξουαλική ηδονή στην δικιά τους κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Και δεν το εντοπίζουν πού να είναι... κρυμμένο αυτό το «G», που πήρε το όνομά του από τον Γερμανό γυναικολόγο Ernst Grafenberg. Αυτός το «ανακάλυψε»(;) το 1950 και, τελικά, το έκανε πασίγνωστο η Αμερικανίδα σεξολόγος Beverly Whipple.

Πόλεμος! Τρώγονται σαν τα σκυλιά γυναικολόγοι και ειδικοί επιστήμονες για το αν πράγματι υπάρχει ή όχι το περιβόητο «G». Είναι υπαρκτό υποστηρίζουν κάποιοι, κι αν ερεθιστεί με το πέος ή το δάκτυλο οδηγεί σε σούπερ οργασμό. Από την άλλη, αρκετοί είναι οι επιφυλακτικοί, που αμφισβητούν την ύπαρξη του «G» στο επάνω τοίχωμα, ακριβώς πίσω από το κόκκαλο, στο τρίχωμα του αιδοίου, όπως το έχουν... επισημάνει οι υποστηρικτές του. Περισσότερο φανατικοί είναι εκείνοι οι επιστήμονες που θεωρούν το «G» ένα μύθο. Μια απάτη.

Να μιλήσει ο αποδυτηριάκιας. Όλο το αιδοίο είναι μία ακαταμάχητη ερωτική ζώνη. Αυτό ξέρω εγώ. Μου φθάνει και μου περισσεύει. Δεν θα με τρελάνουν οι ντόκτωρες και οι βραβευμένοι καθηγητές, που άλλοι λένε ότι ναι μεν υπάρχει το «G», όμως όχι σ' όλες τις γυναίκες. Άλλοι ότι υπάρχει αλλά δεν... βρίσκεται. Άλλοι ότι είναι μία... εφεύρεση από την ανεκπλήρωτη επιθυμία των γυναικών που δεν μπορούν να φθάσουν στον οργασμό.

Στο παιχνίδι μπήκαν και βιολόγοι, και ψυχολόγοι. Και λένε ότι το «G» προκαλεί άγχος σε γυναίκες και σε άνδρες, που το... ψάχνουν. Και όσες δεν το βρίσκουν αισθάνονται ότι τους «λείπει».

Κάτι άλλο. Ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο. Λέμε. Γιατί, ρωτάω, το έστησε, αν πράγματι έστησε κι αυτό το «G». Κι αν ο μεγαλοδύναμος έκρινε σκόπιμο να βάλει τούτο το ερεθιστικό «G», εκεί που το έβαλε, γιατί το έκρυψε; Να μην το βρούμε.

Συμπέρασμα. Παίξτε τη μπάλα σας αδιαφορώντας εντελώς αν υπάρχει ή όχι το «G». Άσε, ρε. Έχω βγάλει το σλιπάκι της, βλέπω μπροστά μου τον Παράδεισο και θα ψάχνω το... κλειδί του αγίου Πέτρου για να μπω μέσα;

Διαβάστε ακόμα:

Ξενοπηδηχτείτε, κάνει καλό στο γάμο σας