ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟΠΗΔΙΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

 


Ποιος άνδρας δέχεται να κάνει σεξ η γυναίκα του μ' άλλον. Με τη δική του συμφωνία και την ευλογία του η σύζυγος να έχει μια ολοκληρωμένη ερωτική επαφή διαρκείας κάποιων ωρών, ίσως ολονυχτίας. Όπου οι δυο τους, η σύζυγος και ο ξένος άνδρας χαλαρά και παιχνιδιάρικα, χωρίς ντροπή και εντελώς απενοχοποιημένα αφεθούν στις πιο κρυφές και άγνωστες ηδονές και απολαύσεις της σαρκικής διερεύνησης. Και στο συνουσιακό τους συμπόσιο οι δυο τους, άγνωστοι μέχρι πριν μόλις λίγες ώρες, να προχωρήσουν σε σεξουαλικές επιλογές που δεν τις συνήθιζαν με τον, με την σύζυγο τους.

Λοιπόν. Ποιος σύζυγος είναι σε θέση να φανταστεί την ίδια την γυναίκα του, αυτή που συνεχίζει να αγαπάει, όχι εκείνη που θέλει να χωρίσει, την μάνα των παιδιών του να κυλιέται σε ξένα σεντόνια παραδόμενη με τα... όλα της, τα στήθη της, τους γλουτούς της, το αιδοίο της, σ' έναν εραστή της μιας νύχτας. Το ίδιο ισχύει και για την παντρεμένη γυναίκα. Ποιά είναι αυτή που συμφωνεί ο άνδρας της να περάσει μία νύχτα μ' άλλην.

Ο swinger. Αυτός ο άνδρας, αυτός ο σύζυγος, ο swinger όπως αποκαλείται, είναι που μπαίνει συνειδητά στο παιχνίδι της ανταλλαγής συντρόφων, καμία σχέση με παρτούζες και γκρουπ σεξ ανάμεσα σε άτομα γνωστά και άγνωστα. Το swinging είναι μία συνειδητή ''διαδικασία'' που αφορά δύο ζευγάρια.
Τέσσερις ανθρώπους. Και είναι κάτι περισσότερο από μόδα. Είναι άδικο να το χαρακτηρίσουμε μόδα επειδή άρχισε να απλώνεται, να γιγαντώνεται πρώτα στις ΗΠΑ και μετά στην Ευρώπη τις μεταπολεμικές δεκαετίες. Ήδη κάνει θραύση και στην Κίνα, από τότε που κι αυτή η χώρα καπιταλιστικοποιήθηκε.

Η ανταλλαγή συζύγων είναι μια ανάγκη, έτσι αξίζει να το δούμε, από την πλευρά των swingers. Ζευγάρια της διπλανής πόρτας αποφασίζουν να κάνουν το μέγα άλμα αφού διαπίστωσαν ότι το οικογενειακό σεξ ανάμεσα σε δυο παντρεμένους μοιάζει περισσότερο ρουτίνα. Απουσιάζουν τα βασικά, τα πιο βασικά στοιχεία που απαιτεί το μυστήριο της ερωτικής επαφής.

Και ακριβώς επειδή υπάρχουν αμέτρητα ζευγάρια που είναι αποφασισμένα να...ανταλλαχτούν, έχουν φυτρώσει ένα κάρο κλαμπ για swingers. Για έγγαμους που δοκιμάζουν την περιπέτεια να ξενοπηδηχτούν, αφού το αποδέχονται και οι δύο σύζυγοι.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο θεός έφτιαξε το πέος