ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΗΣ

 

Είπε μια μεγάλη αλήθεια ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ότι σε περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδος κάποιες γυναίκες θα υποχρεωθούν να γίνουν παραδουλεύτρες και πόρνες. Όποιος δεν υπογράφει αυτή τη μεγάλη αλήθεια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ δεν ζει στον κόσμο της πραγματικότητας.

Ήδη, κάποιες γυναίκες, μάλιστα παντρεμένες, που δεν ήταν πόρνες, ούτε παραδουλεύτρες, έγιναν τέτοιες στη χώρα μας. Ούτε επίσης γεννήθηκαν πουτάνες και καθαρίστριες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ χιλιάδες γυναίκες από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όταν άνοιξαν τα σύνορά τους και ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ για την επιβίωσή τους να μεταναστεύσουν.

Με εντελώς αδικαιολόγητη χυδαιότητα μια δημοσιογράφος επαγγελματίας, συγκεκριμένα η «τηλεκριτικός» κυρία Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε τη μεγάλη αλήθεια του Άδωνη Γεωργιάδη. Το χειρώτερο, του αποδίδει απαξίωση στις πόρνες και τις παραδουλεύτρες, που δεν υπάρχει στον πολιτικό λόγο του βουλευτή.

Απλά για ενημέρωση, ο Γεωργιάδης, ως υποδειγματικός δημόσιος άνδρας, κάλεσε την κυρία Γκολεμά να αποσύρει τη χυδαιότητά της, διαφορετικά θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Άλλο είναι το άξιο αναφοράς. Είναι η «δημοσιογραφική» αντίδραση της κυρίας Γκολεμά, μάλιστα δημοσίως και διαδικτυακώς. Την διαβάζεις και ανατριχιάζεις.

«Ρε μαλάκα του κερατά, επειδή η μάνα μου με μεγάλωσε πλένοντας σκάλες, με έκανε άνθρωπο και όχι σίχαμα σαν εσένα, μη σε πετύχω ρε καθίκι πουθενά, θα σε φτύσω σιχαμένε...». Αυτά γράφει η κυρία που, κατά δήλωσίν της την έκανε άνθρωπο η μάνα της.

Να ληφθεί υπ' όψιν ότι ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης δεν είπε κουβέντα για τις παραδουλεύτρες, ούτε για τις μάνες τους και τις κόρες τους. Η κυρία Γκολεμά, όμως, βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει κόρη καθαρίστριας, με καθαρό δημοσιογραφικό λόγο, για τον οποίο να 'ναι περήφανη η Ένωση Συντακτών και τηλεκριτικών.

Διαβάστε ακόμα:

Ασχετη μαθήτρια του σεξ η καθηγήτρια