ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

 

Διορίστηκε την τελευταία στιγμή, μόλις που πρόλαβε, ο σύντροφος της συντρόφου Ρένας Δούρου, σα διευθύνων σύμβουλος στην ΕΥΔΑΠ. Σε βαρβάτη θέση, δηλαδή. Όχι ακριβώς. Δεν μπορώ να πω ότι το πόστο που θα πάρει δικαιολογεί το πολύ δυνατό μισθό του. Άλλο η ιδιότητα της θέσης κι άλλο αν πράγματι θα έχει και αρμοδιότητες και υπευθυνότητες σύμφωνα με το μανατζαρέικο χαρακτήρα της πρόσληψής του.

Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι οι διαφωνίες, κάποιες εντελώς αντιπολιτευτικές, μέχρι και ειρωνείες για το διορισμό του συντρόφου της συντρόφου περιφερειάρχισσας. Δεν κατάλαβα. Για να τον προσλάβει η κρατική ΕΥΔΑΠ τον σύντροφο της συντρόφου το 'χω σίγουρο ότι τον έχει ανάγκη.

Πού ζούμε! Η κυρία Δούρου συζεί μ' έναν άνδρα, μ΄έναν σύντροφο χωρίς να τον έχει ανάγκη; Όχι, βέβαια. Για να προσλάβει η ΕΥΔΑΠ, μάλιστα εκείνη ακριβώς τη στιγμή που έχουν σπάσει τα νεύρα της χώρας, που δεν ξέρουμε τι γίνεται με το σπάσιμο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, με την απόφαση του δημοψηφίσματος, πάει να πει τι; Ότι η ΕΥΔΑΠ έκανε μια υπέρβαση, μια υπερπροσπάθεια να εξασφαλίσει τον σύντροφο της συντρόφου για να μην τον πάρει μια ιδιωτική εταιρεία.

Έτσι είναι. Όπως η Περιφέρεια Αττικής είχε ανάγκη την Ρένα Δούρου και γι' αυτό ο λαός την ψήφισε. Έτσι και η ΕΥΔΑΠ κάλυψε την ανάγκη της με τον σύντροφο της συντρόφου.

Διαβάστε ακόμα:

Μέσα στη θλίψη ένας απίθανος διορισμός